|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:42 |
[MSS ALL] [KAROSERIA] Relingi |
Autor |
Wiadomość |
noob [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2007, 21:41 [MSS ALL] [KAROSERIA] Relingi
|
|
|
Witam,
własnie dzisiaj zakupiłem Spece Stara 1.3 z 2000 roku, zatem na sampierw pragnę przywitać szanownych forumowiczów mieniąc się szczęśliwym posiadaczem tegoż autka.
Niestety pomimo tego, że autko jest fantastyczne, to brakuje mu relingów, co prawda znalazłem na allegro takowe,
http://www.allegro.pl/ite...space_star.html
lecz na dachu mojego Miśia nie dostrzegłem żadnego miejsca które mogło by sugerować, że te (lub inne) relingi da się zainstalować.
Czy możecie mi doradzić jak/gdzie sprawdzić czy te (lub inne) relingi da się przymocować, lub idąc dalej, jak je się mocuje.
Niestety w warsztacie panowie rozłozyli ręce kierując mnie do salonów Mitsubishi.
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez cns80 26-02-2009, 12:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
mlody016 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 20:36 relingi
|
|
|
Witam!
Chciałbym założyć do mojego Space Stara relingi dachowe. Czy w każdej wersji jest to możliwe i jaki jest tego koszt?? Posiadam Space Stara 1.3l 2000r. |
|
|
|
 |
markostar
Forumowicz

Auto: Space Star 1.3 2003 i Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
mlody016 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:02
|
|
|
ale czy przy każdym modelu da się to zamontować?? |
|
|
|
 |
markostar
Forumowicz

Auto: Space Star 1.3 2003 i Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 04-05-2008, 13:03
|
|
|
Raczej do każdego modelu. Możesz to sprawdzić delikatnie rozchylając tapicerkę nad głową kierowcy. Powinny tam być przygotowane fabrycznie otwory do których montuje się relingi. Kolejne otwory znajdują się na wysokości ostatniej tylnej szyby. Pozdrawiam |
|
 |
|
|