|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam Idealnego Radia do Mojego Mitsubishi Space Star 2022 |
Autor |
Wiadomość |
MitsuHead
Nowy Forumowicz
Auto: Space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-09-2023, 21:26 Szukam Idealnego Radia do Mojego Mitsubishi Space Star 2022
|
|
|
Cześć MitsuManiacy!
Z radością witam Was na tym fantastycznym forum, które zrzesza nas, miłośników marki Mitsubishi. Dzisiaj chciałbym podzielić się swoim dylematem i prosić Was o pomoc w dokonaniu wyboru idealnego radia do mojego Mitsubishi Space Star.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z mojego Space Stara, ale niestety nie wziąłem wersji wyposażonej w fabryczne radio, więc teraz przyszedł czas, aby to zmienić. Chcę, aby radio nie tylko świetnie brzmiało, ale także doskonale pasowało do fabrycznej maskownicy, aby nie stracić tego unikalnego wyglądu, który kocham w moim samochodzie.
Na azjatyckich serwisach internetowych znalazłem wiele ciekawych opcji radioodtwarzaczy, które są dostępne w zestawie z odpowiednią maskownicą. Niestety są oznaczone, że pasują do mitsubishi mirage 2012-2018. Teraz mam jednak pewne pytania i wątpliwości, które mam nadzieję rozwiążecie.
Czy istnieją radia, które pasują do fabrycznej maskownicy? Jeżeli nie, to czy można użyć tego z gotową maskownicą przeznaczoną do mirage 2012-2018?
Będę wdzięczny za wszelkie rady, doświadczenia i sugestie, które pomożecie mi dokonać właściwego wyboru. Dzięki Waszej pomocy, mam nadzieję, że mój Space Star stanie się jeszcze bardziej funkcjonalny!
Dzięki i pozdrawiam wszystkich MitsuManiaków! 🚗🔊🎶 |
|
|
|
 |
|
|