|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Brak podgrzewania świec auto nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
daw87nic
Nowy Forumowicz Nicpon
Auto: Pajero III 3.2 did 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2023, 21:03 [3.2 DID] Brak podgrzewania świec auto nie odpala
|
|
|
Witam
Przy awarii rozrusznika znikło podgrzewanie siec i auto nie chce zapalić, można kręcić i kręcić. Nie świeci sie kontrolka podgrzewania świec. Skrzynia automatyczna. Proszę o wskazówki i pomoc juz nie wiem gdzie mam szukać awarii , może jakiś bezpiecznik albo przekaźnik. Rocznik auta 2001 |
|
|
|
 |
kiper12
Nowy Forumowicz Markos
Auto: Pajero 3
|
Wysłany: 16-11-2023, 08:54
|
|
|
hej, a jak na "krótko" podgrzejesz świece to odpala auto? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-12-2023, 14:47 Re: Brak podgrzewania świec auto nie odpala
|
|
|
daw87nic napisał/a: | Witam
Przy awarii rozrusznika znikło podgrzewanie siec i auto nie chce zapalić, można kręcić i kręcić. Nie świeci sie kontrolka podgrzewania świec. Skrzynia automatyczna. Proszę o wskazówki i pomoc juz nie wiem gdzie mam szukać awarii , może jakiś bezpiecznik albo przekaźnik. Rocznik auta 2001 |
Może zrobiło się zwarcie i wyskoczył bezpiecznik. Napisz co i jak |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
daw87nic
Nowy Forumowicz Nicpon
Auto: Pajero III 3.2 did 2001
|
Wysłany: 13-12-2023, 15:05 Re: Brak podgrzewania świec auto nie odpala
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | daw87nic napisał/a: | Witam
Może zrobiło się zwarcie i wyskoczył bezpiecznik. Napisz co i jak |
Sprawdzałem bezpieczniki nie wiem który mógł wyskoczyc ?? Znajomy mechanik teraz sprawdza i okazuje sie że nie dociera pąd do pompy |
|
|
|
 |
|
|