Przesunięty przez: Hubeeert 04-04-2006, 23:07 |
o miśku ogólnie |
Autor |
Wiadomość |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 24-03-2005, 12:14 o miśku ogólnie
|
|
|
bryka jest w deche , niestety fotele są do du....ten kto je projektował powinienł zostać zesłany na Sybir |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 24-03-2005, 12:22
|
|
|
eeeee tam przesadzasz. Nie siedzialem w lepszych...........niz w Evo - tez Lancer - bryczka naprawde w deche....... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 24-03-2005, 12:38 Re: o miśku ogólnie
|
|
|
gonzo napisał/a: | bryka jest w deche , niestety fotele są do du....ten kto je projektował powinienł zostać zesłany na Sybir |
No cóż, biorąc pod uwagę średnią wzrostu w Japonii (tak c.a. 160 cm ) to i tak poszaleli.....
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-03-2005, 14:28
|
|
|
Bartek pamiętasz jak na prezentacji EVO powiedziałem - samochód dla przeciętnego kurdupla?? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2005, 21:15
|
|
|
sorki nie wiem o co chodzi, ja mam piękne kubłowe fotele,
z
reulacja itp.
czy to znaczy że jestem sześciażem |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 08-05-2005, 21:17
|
|
|
To znaczy tylko tyle że ponieważ mam 203 cm wzrostu to EVO jest dla mnie za ciasne
A Ty jesteś szczęściarzem |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 08-05-2005, 23:40
|
|
|
Ten gość, który to napisał, to chyba chciał nas sprowokować - przecież każdy wie, że wygoda i jakość wykonania foteli w Mitsubishi są chyba najlepsze na świecie. Po 300 tkm wyglądają na nowe - żadnych dziur, przetarć itp. A wygodne tak, że chyba do drugiego auta bym je przeniósł (gdybym kiedyś kupił of coz). |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2005, 23:44
|
|
|
no chyba wiesz co mówisz, ja ci wieże na słowo
|
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 904 Skąd: Strzelin
|
Wysłany: 13-05-2005, 07:58
|
|
|
Hubeeert - coś Ty jadł w młodości...
Jakby Ci dać GT3000 to byś musiał całkiem wywalić fotel i siedziać na tylnej kanapie (jak można to nazwać kanapą w GT) hyhy
To ja od dzisiaj juz nie będe sie wdawał w ostre dyskusje z Tobą, bo póżniej jakiś zlot i będzie lipnie ze mną ...
Pozdro |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 08:18
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | każdy wie, że wygoda i jakość wykonania foteli w Mitsubishi są chyba najlepsze na świecie. |
Polemizowałbym. W mojej Carismie połączenie satyny ze skórą nie jest najszczęśliwsze, zamiast tej śliskiej satyny mogli dać coś lepszego. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-05-2005, 08:57
|
|
|
eMBe napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | każdy wie, że wygoda i jakość wykonania foteli w Mitsubishi są chyba najlepsze na świecie. |
Polemizowałbym. W mojej Carismie połączenie satyny ze skórą nie jest najszczęśliwsze, zamiast tej śliskiej satyny mogli dać coś lepszego. |
No tak - porównuję zawsze do mojego Galanta - najwygodniejszego auta, jakim jeździłem. A trwałość tapicerki ładnie określa zdanie kolegi: "co ty - nowe fotele kupiłeś?" - przy 200 tkm na liczniku, przebieg faktyczny nieznany (podejrzewam coś koło 300 tkm). |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 09:10 fotele
|
|
|
Witajcie.
Czytam i czytam...i faktycznie.. w moim starym Lancerniku fotele z weluru maja ponad 450 kkm i są dalej w bardzo dobrym stanie - nawet nie ma przetarcia na fotelu kierowcy...natomiast Carisma była swoistym niewypałem zwłaszcza ta przed liftingiem...Dziwnie sie w tym siedzi a fotele potrafią sie zapadać - widziałem u kolegów, natomiast foteliki po liftingu są znacznie lepsze i wygodniejsze.
W nowym lancerniku czuje sie wrecz rewelacyjnie w fotelikach - tak jak i w starym..Outlander...taka sobie kanapa...ale za to Pajero....wooooow- tam się czuje jak w łożu - zwłaszcza w nowym modelu....i niepytajcie prosze co mi w tym aucie poza jazdą terenową przychodzi do głowy. |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 09:39
|
|
|
No ja mam Carismę po liftingu i fotele nie są aż takie złe - siedzi się wygodnie, tylko mogłyby być lepsze w kwestii doboru materiału.
Ale zaraz będzie tu więcej o Carismie niż o Lancerze. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:36
|
|
|
Piodejrzewam że Krzysiek mówi o modelu C6X ja mam C53A to model bliźniaczy tylko że u mnie niestety fotel kierowcy jest wytarty z lewej strony - tam gdzie się po nim tyłkiem przesuwa wsiadając - jest to ten kubełek Mitsu. Poza tym jakośc tapicerki bez zasztrzeżeń. Wiek 16 lat. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2005, 10:49 C62A
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Piodejrzewam że Krzysiek mówi o modelu C6X ja mam C53A to model bliźniaczy tylko że u mnie niestety fotel kierowcy jest wytarty z lewej strony - tam gdzie się po nim tyłkiem przesuwa wsiadając - jest to ten kubełek Mitsu. Poza tym jakośc tapicerki bez zasztrzeżeń. Wiek 16 lat. |
Owszem mówie o C62A -dokładnie tez mam kubełek i jedyne co to delikatnie zagnieciona gąbka pod tą stroną tyłaska którą sie wsiada |
|
|
|
 |
|