|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander Sport 2020r. vs ASX różnice w elementach nadwozia |
Autor |
Wiadomość |
pietkator
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-02-2024, 08:48 Outlander Sport 2020r. vs ASX różnice w elementach nadwozia
|
|
|
Witam wszystkich. To mój pierwszy post, ponieważ to moje pierwsze mitsubishi. Kupiłem Outlander Sport w USA, oczywiście uszkodzony. Do wymiany zderzak przedni i lampa. Moje pytanie, czy zderzaki od asx będą pasowały? Co z lampami, w tej wersji są ledy, i nie wiem, czy mam kupować nowe w wersji EU, czy USA i da się modyfikować. Nie znalazłem odpowiedzi na forum w istniejących postach. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbigniew77
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1,6 MIVEC 2018r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Sty 2019 Posty: 207 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 08-02-2024, 18:11
|
|
|
Oglądnąłem zdjęcia tego auta i wizualnie raczej nie ma różnicy.
https://www.v10.pl/Mitsub...nsku,40916.html
Myślę że zderzak z ASX będzie pasował a co do świateł to podjedź na stację diagnostyczną tam ci powiedzą czy można na tym co masz jeździć czy potrzebna będzie modyfikacja lub wymiana. |
_________________ Zbigniew
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
 |
|
|
|
 |
|
|