|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Centralny zamek - automatyczne ryglowanie, składane lusterka |
Autor |
Wiadomość |
Wiroś
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 3 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2024, 13:28 Centralny zamek - automatyczne ryglowanie, składane lusterka
|
|
|
Hej, czy w Outlanderze III można ustawić automatyczne ryglowanie po ruszeniu i rozryglowanie wszystkich drzwi po otworzeniu drzwi kierowcy?
Drugie moje pytanie dotyczy składanych lusterek, gdzieś czytałem że można ustawić by się nie składały po każdym zaryglowaniu drzwi, ale czy mogę to zrobić w jakiś sposób samodzielnie, czy tylko przez serwis? |
_________________ Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
 |
To masz
Forumowicz
Auto: Outlander III 2012 2.2DID AT
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Wrz 2022 Posty: 555 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-02-2024, 14:34
|
|
|
W dostępnych dla użytkownika ustawieniach pojazdu nie zmienisz tych parametrów. Zmiany może wprowadzić kolega z forum https://tokyomitsubishi.pl/
U mnie drzwi ryglują się przy zadanej prędkości, prowdopodobnie jest to 20 km/h, natomiast odryglowują przy ustawieniu dźwigni zmiany biegów w pozycji P. |
|
|
|
 |
Damiano88
Nowy Forumowicz
Auto: MOP
|
Wysłany: 17-02-2024, 20:16
|
|
|
Składanie lusterek jest można ustawić przez radio. |
|
|
|
 |
To masz
Forumowicz
Auto: Outlander III 2012 2.2DID AT
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Wrz 2022 Posty: 555 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-02-2024, 22:37
|
|
|
W seryjnym radiu nie znalazlem takiej możliwości? W którym miejscu znaleźć to ustawienie? |
|
|
|
 |
arokub
Forumowicz
Auto: OIII
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Mar 2017 Posty: 157 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-02-2024, 08:21
|