|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Oparcie tylnej kanapy |
Autor |
Wiadomość |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 516 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 30-04-2024, 17:29 Oparcie tylnej kanapy
|
|
|
Witajcie. Mam pytanie dotyczące przeróbki tylnego oparcia. Chodzi mi kiianowicie o otwór za podłokietnikiem a raczej jego brak. W moim poprzednim ASX z roku 2011 miałem tam otwieraną klapkę i zdecydowanie było to pomocne przy przewożeniu długich przedmiotów. Nie trzeba było składać oparcia żeby coś dłuższego przewieść. Generalnie, to chyba się to nazywa schowek na narty. W obecnym aucie z 2019 roku podłokietnik owszem jest ale nie ma już otwieranej klapki do bagażnika a jest jedynie zaślepka z tworzywa. Usiłowałem sie tam dobrać odchylając tapicerkę z tyłu oparcia i coś mi sie wydaje, że da się wstawić otwieraną klapkę żeby mieć ten schowek na narty. Z kupnem samego oparcia z tym elementem nie ma problemu tylko, czy ktoś to przerabiał? Wiem, że prościej byłoby wymienić całe oparcie, a raczej lewą jego część, ale z tą tapicerką niestety nie występuje na znanych aukcjach. Myślę, że wzór i kolortyka się po prostu zmieniły wraz z liftem. |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
|
|