|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero II - benzynka, chec zakupu. |
Autor |
Wiadomość |
heer75
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0+Vialle LPi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 242 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 14-08-2018, 10:55 Pajero II - benzynka, chec zakupu.
|
|
|
Jako, ze bardzo mi sie to auto podoba (wersja krotka), przymierzam sie do zakupu.. ALE.. mam zamiar jezdzic 95% po miescie, uzywac go jako zwyklego auta. Teraz uzytkuje O1.
I teraz pytanie do uzytkownikow pajerow II w benzynach.. odradzacie?:)
Moze jest tu ktos z Wroclawia/okolic posiadajacy takie auto?
Jak wyglada realne spalacnie (lpg), 15litrow w O1 mnie nie przeraza, przyzwyczailem sie.. wiec jak bedzie podobonie to luz..
Podoba mi sie ten.. ale wole manual
https://www.otomoto.pl/of...=SEC-8;promoted |
|
 |
brzyydal
Forumowicz
Auto: pajero v6
|
Wysłany: 16-08-2018, 12:24
|
|
|
Hej. W trase jak najbardziej ale do miasta bym nie bral. Wolny start i slabe hamulce. Jak sie nie spieszysz to nie problem ale jak czas goni bywa irytujace.
Ne kupuj samochodu wczesniej ciaganego po krzakch. |
|
|
|
 |
myszakowaty
Forumowicz
Auto: Pajero Sport 2.5 TD
|
|
|
|
 |
majner
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero II 3.0 150KM
|
Wysłany: 26-09-2018, 16:23
|
|
|
Witam,
Co do spalania jak ma 3.0 12V 150 spalanie miasto 20-25l asb trasa można zejść do 14,5l
znajomy ma 3.5 24v 208 km manual miasto niby 18-25 l na trasie, oczywiście lpg.
Co do przyspieszenia jak na takie auto to bym się nie czepiał nie jest to wyścigówka ale biedy niema przejedz się diesel 2.5,
Co do prędkości na oponach szosowych 120 max 140 ok - ale spalanie nie ok |
|
|
|
 |
lancer83
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2 3.0 V6
|
Wysłany: 06-05-2024, 20:02
|
|
|
Hej,
ja kupiłem Pajero II 3.0 V6 cabrio w automacie właśnie do miasta i to jeszcze jeżdżę na MT-kach 31 x 10,5 R15 - po prostu wizualnie mi się podoba.
Przyspieszenie jest odczuwalne - nie narzekam (ale nie mierzyłem ile to do setki 14 czy 19s.
Spalanie (podkreślam - automat) to od 15 do 20l w zależności od ciężkości buta. Przy manualu można zejść dużo niżej bo automat w mieście często nie wrzuca 3 czy 4 biegu (za małe prędkości dla automatu).
Ogólnie polecam!! |
_________________ Wcale nie chciałem go kupić, to on kupił mnie. Pajero 2 cabrio. |
|
|
|
 |
|
|