Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CK0] Bodykit Lancera CK do "evo" odgrzewanykotlet
Autor Wiadomość
Felix12345 
Nowy Forumowicz
Felix

Auto: Lancer CK
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 08-05-2024, 19:32   [CK0] Bodykit Lancera CK do "evo" odgrzewanykotlet

Witam,
Jestem tu nowy i mam nadzieję, że umieściłem temat w dobrej sekcji... Otóż w niedalekiej przyszłości przyjdzie mi zabranie się za poczciwego Lancera CK (lift) i myślałem od dawna nad przeróbką tylko wizualną na EVO 5 , 6 lub 6 TME, (jako że evo 4 nie wchodzi w gre ze względu na lampy). Z aktualnych ofert znalazłem tylko coś takiego..: https://spojler.pl/produkt/20439/mitsubishi-lancer-mitsubishi-lancer-evo-makinnen-edytion----body-kit---tc-evo6m-01-bk-tuning

Pytania brzmią, Czy miał ktoś doczynienia z tą firmą lub ich produktami i chciałby się podzielić opinią?
i Jeżeli ktoś kiedyś podejmował się takiej przeróbki lub zna kogoś, to z jakiej frimy (o ile jeszcze funkcjonuje :rolleyes: ) było body?

Znalazłem na forum tylko jeden temat odnośnie takich modyfikacji, ale brak jakich kolwiek konkretów odnośnie firm od body, jedynie ceny...

Zdaję sobie sprawę, że jestem tak z 10 lat za późno na mody wizualne tej generacji lancera, ale nic nie stracę pytając.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 09-05-2024, 08:35   

Zdaje się właśnie ten 1 temat, który znalazłeś to chyba Rafał Szczecin? - może napisz do niego na PW to więcej by wyjaśnił.

Felix12345 
Nowy Forumowicz
Felix

Auto: Lancer CK
Wysłany: 09-05-2024, 13:56   

Ok, spróbuję do niego napisać.

Odpowiedz do tematu