|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-01-2007, 20:57 |
GTA SA! |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał
Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 01-08-2005, 12:45 GTA SA!
|
|
|
Kto gra?
Ja wczoraj przeszedlem cala fabule.
Dzis skonczylem odbijac wszystkie dzielnice. Kontroluje 100% dzielnic.
Natomiast stan gry to 63,1%
Czyli pozostlo mi:
-zdobycie wszystkich poukrywanych dupereli
-uzbieranie wskaznikow umiejetnosci itp na maxa
-poderwanie 3 panny - nie mam pojecia gdzie ona jest. Znam dwie a wiem ze sa 3.
i pewnie jeszcze pare roznych pierol o ktorych nie ma pojecia.
Ale musi byc tego sporo skoro po przejsciu calej fabuly razem z misjami pobocznymi ukonczylem dopiero 63% gry |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
|
|
|
|
|
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2005, 14:39
|
|
|
ja mam cos ponizej 40% ;d
takze jeszcze troche... ale ta gra rzadzi!! |
|
|
|
|
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2005, 12:16
|
|
|
adams zaraziles mnie, teraz kazda wolna chwila to gta |
|
|
|
|
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny
Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 10-08-2005, 12:51
|
|
|
W temacie dziewczyn:
Zaznaczone są czerwonym sercem na mapie. Wszystkie dziewczyny w grze różnią się zainteresowaniami. Aby spodobać się, którejś z nich trzeba się trochę odżywiać(nie za dużo), ubierać się w ładne ciuchy. Kiedy już jakąś zdobędziesz nie zapominaj o jej dacie urodzin, zawsze powiadomi Cię o urodzinach telefonicznie. Kwiaty lub inne przedmioty ucieszą twoją dziewczynę. W grze dostępnych będziemy mieli 6 dziewczyn:
Denise Robinson - tą dziewczynę spotkamy po jednej z misji w Los Santos, kiedy będzie trzeba ją uratować z płonącego domu. Mieszka niedaleko głównego domu CJ, w lokacji burning apartment. Spotkamy ją w godzinach od 16:00 do 06:00 rano. Denise jest wyluzowaną murzynką .
Michelle Cannes - znajdziemy ją w San Fierro w szkole nauki jazdy o godzinach 00:00 - 12:00. Nie lubi za chudych.
Helena Wankstein - spotkamy ją w Blueberry na jednym z dachów. Prowadzi sklep ammu nation i dlatego ma wielki zamiłowanie do strzelania na strzelnicy. Nie chodzi do ammu nation na strzelnice, bo ma ją na dachu. Dostępna jest o godzinach 08:00 - 12:00 oraz 14:00 - 02:00.
Barbara Schternvart - jest to ładna murzynka, która jest szeryfem na jednej z wsi pod nazwa
El Quebrados. Nie lubi mężczyzn chudych niczym Michelle. Spotkamy ja o godzinach od 16:00 do 06:00.
Millie Perkins - dziewczynę tę nie ciężko będzie spotkać podczas gry, iż spotkamy ją podczas losów misji na zielonym $ u słynnego ślepego chińczyka. Do dalszych losów misji potrzebna będzie jej karta wejścia do dalszej chronionej części pałacu caligula. Spotkamy ją o godzinach 02:00 - 10:00 oraz 14:00 - 18:00.
Katie Zhan - lubi muskularnych mężczyzn inaczej niż wszystkie dziewczyny. Znajdziemy ją na Avispa Country o godzinie 12:00 - 00:00 (najlepsza godzina na imprezy). Lubi bardzo imprezy klubowe. Klub to jej największe zainteresowanie. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
|
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2005, 09:06
|
|
|
kurde zarazilem sie ta cholerna gierka... nie moge przestac grac
mam juz w grze fiata 125p i mitsubishi mirage
ADAMS !!! TO PRZEZ CIEBIE !!! |
|
|
|
|
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2005, 05:34
|
|
|
;] |
|
|
|
|
max [Usunięty]
|
Wysłany: 20-06-2006, 16:18
|
|
|
To świetnie się składa, bo ja jestem też posiadaczem tej gry. Tylko, że nie chce mi wchodzić jak ostatnio wgrałem z tatą samochody do tej gry (Mitsubishi). Na ogół jest fajna. Szkoda że nie ma Mitsubishi w tej grze (chodzi o samochody nie z internetu, ale te co są już w tej grze). Ale jest Subaru (Sultan, jeździ najczęściej gdzieś w pobliżu plaży Santa Maria) co nie zmienia faktu, że to jest super bryka. |
|
|
|
|
Chooper
Mitsumaniak
Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 20-06-2006, 21:01
|
|
|
max napisał/a: | Szkoda że nie ma Mitsubishi w tej grze |
SUPER GT jest niby odpowiednikiem 3000GT |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
|
tomusn
Mitsumaniak
Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3971 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 20-06-2006, 23:05
|
|
|
Chooper napisał/a: | max napisał/a: | Szkoda że nie ma Mitsubishi w tej grze |
SUPER GT jest niby odpowiednikiem 3000GT |
poszukajcie fury URANUS - Eclipse i ALPHA - 3000GT
a i tak najlepszy jest BANSHEE
stronka o gta |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
|
|
|
|
|
Chooper
Mitsumaniak
Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 20-06-2006, 23:41
|
|
|
tomusn napisał/a: | stronka o gta |
na tej stronie niektóre porównania autorów są jak mówienie, że koń i słoń to to samo... |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
|
Whork2003
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 24-05-2024, 01:31
|
|
|
To całkiem interesujące podejście do gier, które dodaje pewien element interakcji i zainteresowania postaciami w grze. Wydaje się, że każda z tych dziewczyn ma swoją wyjątkową osobowość i preferencje, co dodaje głębi rozgrywce. Dobrze wiedzieć, że dbanie o niektóre aspekty jak odżywianie się, ubiór czy pamiętanie o ich ważnych datach może wpłynąć na relacje w grze. To fajny sposób na wzbogacenie doświadczenia i jeszcze bardziej zaangażowanie gracza. Czy próbowałeś już zdobyć sympatię którejś z tych dziewczyn? Osobiście ostatnio lubię grać w gry na platformie darmowe free spiny bez depozytu, gdzie zarabiam niezłe pieniądze grając w ciekawe mini-gry. To opłacalne i przyjemne. |
|
|
|
|
|
|
|