|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Keyless, podłączenie aplikacji |
Autor |
Wiadomość |
M4rek85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander PHEV 2.4
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 29-05-2024, 17:17 Keyless, podłączenie aplikacji
|
|
|
Witam forumowiczów
Jestem świeżym posiadaczem Outlanders z 2020roku i mam kilka pytań które mnie nurtują.
1. Czasem po otworzeniu auta z włączony silnikiem sygnalizuje mi dźwiękiem i komunikatem na wyświetlaczu że kluczyk jest poza pojazdem, mimo że widzę jak leży koło mnie w miejscu na kubek. Jaka może być tego przyczyna?
2. Mimo posiadania loginu i hasła do połączenia się z aplikacją w telefonie pod auto, by móc sterować klimatyzacją i innymi sprawami - wyskakuje mi błąd (niestety nie pamiętam kodu) że jest błąd połączenia z ruterem czy coś w tym stylu. Próbowałem robić to kilka razy i za każdym pojawiało się to samo.
Bardzo będę wdzięczny za pomoc, bo chociaż nie są to rzeczy uniemożliwiające korzystanie z auta, to zawsze lepiej jak można skorzystać ze wszystkich udogodnień, szczególnie zimową porą
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
waran73
Forumowicz
Auto: m.space runner 93r. 1.8b
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 188 Skąd: przemysl
|
Wysłany: 29-05-2024, 19:54
|
|
|
Witam..W tym kluczyku znajduje się bateria za kilkanascie złotych..kiedy bateria słabnie,najlepiej wymienić na nową..Objaw powinien zniknąć na jakiś czas.. |
|
|
|
 |
M4rek85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander PHEV 2.4
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 29-05-2024, 22:45
|
|
|
waran73 napisał/a: | Witam..W tym kluczyku znajduje się bateria za kilkanascie złotych..kiedy bateria słabnie,najlepiej wymienić na nową..Objaw powinien zniknąć na jakiś czas.. |
Dzięki bardzo, jutro dobiorę się do pilota i sprawdzę temat. |
|
|
|
 |
|
|