|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] Układ zawieszenia, czy jest wymienny z innymi mode |
Autor |
Wiadomość |
Kamill
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8Gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-06-2024, 11:25 [Carisma] Układ zawieszenia, czy jest wymienny z innymi mode
|
|
|
Hej,
Mam Carismę, w której chciałbym zamontować zawieszenie gwintowane. Jedyne co jest aktualnie dostępne na rynku i wydaje mi się że byłoby w stanie się wpasować to zawieszenie ta-technix od volva s40/v40, jednak ze względu na opinie o tym zawieszeniu nie chciałbym w nie "iść".
Kolejną alternatywą jest zawieszenie D2 lub BC-Racing jednak tu mówimy o przedziale około 4-5 tysięcy, co zwyczajnie mi nie do końca leży ze względu na wspomnianą cenę.
W tym miejscu pojawia się pytanie, czy amortyzatory z innych modeli pasują do carismy?
Z tego co zdążyłem przejrzeć w wyszukiwarce, zawieszenie od Lancera 8 wyglądają podobnie do zawieszenia w Carismie. Czy może ktoś z użytkowników orientuje się czy rozstawy śrub mocujących amortyzatory są w obu tych samochodach podobne? |
|
|
|
 |
|
|