|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy istnieje canbox do mmcs w-12? |
Autor |
Wiadomość |
krzysieq83
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III 2014 2.2 150KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-06-2024, 23:44 Czy istnieje canbox do mmcs w-12?
|
|
|
Cześć wszystkim, zakupiłem radio Junsun V2 plus, dostałem do niego canbox RP5-MT-002 ale z tego co widzę nie pasuje on do radia z navi mmcs W-12. A przynajmniej w opisach tak wygląda pomimo zapewnienia Chińczyka że będzie działać. Po podłączeniu tym kablem działa mi wszytko oprócz sterowania z kierownicy. Już nawet kamerę cofania zrobiłem ale nie radzę sobie ze sterowaniem z kiery. Czy ktoś może z Was to montował i miał podobny problem lub podpowie z doświadczenia? Z góry dziękuję. Mam niezarobione kabelki wystające z oznaczeniem Key1 i Key2 czy może to być to? Jeśli tak to gdzie to wpiąć ? |
|
|
|
 |
Fred.X
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback + Outlander 3
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Paź 2017 Posty: 312 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 08-06-2024, 05:25
|
|
|
W ustawieniach radia masz zakładkę stering wheel i tam wszystko programujesz |
|
|
|
 |
krzysieq83
Nowy Forumowicz
Auto: outlander III 2014 2.2 150KM
|
Wysłany: 08-06-2024, 06:43
|
|
|
Fred.X napisał/a: | W ustawieniach radia masz zakładkę stering wheel i tam wszystko programujesz |
Tak tam też próbowałem ale w momencie kiedy chcę cokolwiek przypisać ikonka miga, klikam np volume + na kierownicy, przestaje migać ale nic się nie dzieje to znaczy tak jakby nie zapamiętywał tego programowania czy coś…jak to wygląda jak przyjmie do pamięci to się na inny kolor ta opcja zapali w tym steering wheel?
[ Dodano: 09-06-2024, 00:03 ]
Ktoś coś ? Pisałem do Tokyo ale kontaktu brak? On jeszcze odpowiada czy już to forum jes dead ?
[ Dodano: 09-06-2024, 14:13 ]
Ok temat do zamknięcia ogarnąłem to, okazało się że jedna kostka był źle wpięta, także instalacja w ot3 2014 2.2 diesel zamiast radia W-12 z navi zakończona. Działa wszystko oprocz tej nawigacji na panelu zegarów. Rewelacja dźwięk jest teraz niesamowity. Rockford pełną gębą! |
|
|
|
 |
acent
Forumowicz
Auto: O3 lpg
|
Wysłany: 11-06-2024, 12:28 Re: Czy istnieje canbox do mmcs w-12?
|
|
|
krzysieq83 napisał/a: | Cześć wszystkim, zakupiłem radio Junsun V2 plus ....
|
Możesz podesłać link z aukcją lub jak wygląda. |
_________________ Pozdr Acent |
|
|
|
 |
|
|