|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt zapala wszystkie kontrolki |
Autor |
Wiadomość |
tomz
Nowy Forumowicz
Auto: czt
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Paź 2011 Posty: 9 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 20-09-2017, 16:10
|
|
|
u mnie na razie się nie powtarza więc nic nie zrobiłem. |
|
|
|
 |
Raines
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1,5 DID
|
Wysłany: 30-01-2019, 08:58
|
|
|
Witam, wszystkich użytkowników
Mam ten sam problem co jest opisany wyżej .... i tu pojawia się moje pytanie czy ktoś rozwiązał ten problem ?? U mnie też te kontrolki się wyświetlają i przestaje działać wskazówka od prędkościomierza jak i obrotomierza auto normalnie jedzie wspomaganie działa. Proszę o jakąś sensowną odpowiedź kogoś kto rozwiązał już ten problem ? Z góry dziękuję za pomoc . pozdr |
|
|
|
 |
Chmurek81
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CZT
|
Wysłany: 17-11-2019, 22:23
|
|
|
Rozwiązał ktos ten problem? |
_________________ Chmurek |
|
|
|
 |
egon emeryt
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi Colt
|
Wysłany: 15-08-2024, 21:14
|
|
|
Temat stary , nie wiem czy ktoś to rozwiązał . U mnie też to wystąpiło , dałem samochód do elektronika . Stwierdził ( mogę coś pokręcić , nie pamiętam dokładnie ) że grzeje się jakiś procesor w urządzeniu sterowania całym prądem . BSE ? Czy jakoś tam , nie pamiętam . Że niby to urządzenie bierze cały prąd i on wysyła go tam gdzie potrzeba ! Cena naprawy 500 zł ! Za niecały miesiąc ponownie ta sama awaria ! I jeszcze jedno po zapaleniu się tych wszystkich kontrolek i wyłączeniu zapłonu nie można zaraz zapalić ! Potrzeba trochę czasu aż wystygnie , i można zapalić , ale po paru kilometrach znowu to samo . |
|
|
|
 |
|
|