|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Element przy skrzyni biegów CVT -pomożecie? |
Autor |
Wiadomość |
Micha007M
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2024, 19:48 Element przy skrzyni biegów CVT -pomożecie?
|
|
|
Kupiłem lekko uderzonego Eclipse Cross 1,5 4x4 skrzynia CVT, przy rozbieraniu przodu okazało się, że brakuje jednego elementu przy skrzyni biegów, choć w sumie sam nie wiem co to może być. Wiem, że jakieś kabelki dość grube zostały ucięte i jakaś część jakby wykręcona? Została tylko łapa na którą można to coś nakręcić. Dołączam zdjęcie i proszę o pomoc w nazwaniu tego, bo to moje pierwsze mitsubishi z taką skrzynią.
https://drive.google.com/file/d/1-yx7d-g1K7XS0gtHJ2q5QhBFgRNyU8EW/view?usp=sharing |
_________________ Michał |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20992 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 02-09-2024, 22:02
|
|
|
Nie ma dostępu do zdjęcia. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Micha007M
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse Cross
|
Wysłany: 02-09-2024, 22:13
|
|
|
Mi się link otwiera i nie mam żadnych blokad, ale w sumie to już chyba znalazłem o co chodzi. Jest to pompa oleju przekładni w samochodach z As&G czyli start stop - jakimś cudem u mnie jej brakuje, choć system start stop jest. Dzięki za zainteresowanie. Teraz pora znaleźć pompę:) |
_________________ Michał |
|
|
|
 |
|
|