|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt CZC podnośnik tylnej szyby |
Autor |
Wiadomość |
Pablo100
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CZC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-09-2024, 14:31 Colt CZC podnośnik tylnej szyby
|
|
|
Cześć,
wczoraj mechanizm tylnej szyby w moim CZC powiedział bye - coś strzeliło, chrupnęło i teraz szyba znajduje się w jednej pozycji - czyli na dole.
Sprawdziłem ceny i gorzko zapłakałem.
Może ktoś się orientuje czy jest jakiś zamiennik, bądź da się go naprawić budżetowo? |
|
|
|
 |
celtic
Nowy Forumowicz
Auto: colt czc
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Mar 2017 Posty: 24 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 14-09-2024, 02:39
|
|
|
ja regenerowałem u jakiegoś gościa z allegro za 400 zł.... na Amazonie są czasami zestawy naprawcze ale też droga zabawa... co do zamienników to słabo ja osobiście nic nie znalazłem. po regeneracji wszystko działa już 3 rok |
|
|
|
 |
Pablo100
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CZC
|
Wysłany: 23-09-2024, 20:13
|
|
|
celtic napisał/a: | ja regenerowałem u jakiegoś gościa z allegro za 400 zł.... na Amazonie są czasami zestawy naprawcze ale też droga zabawa... co do zamienników to słabo ja osobiście nic nie znalazłem. po regeneracji wszystko działa już 3 rok |
Dziękuję za podpowiedź. Zregenerowane u osoby znalezionej na sprzedajemy.pl z Oborników Wielkopolskich.
Działa trochę wolniej niż druga, ale zamyka się i otwiera |
|
|
|
 |
|
|