|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebny silnik lub chociaż blok |
Autor |
Wiadomość |
Marcin2001
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2010 3,8 V6 6G75
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-07-2023, 22:45 Potrzebny silnik lub chociaż blok
|
|
|
Cześć Wszystkim!
Jestem nowy na forum a dołączyłem, żeby poszukać pomocy w zdobyciu silnika do Pajero mojej narzeczonej, którego niestety niedawno zatarła. Nie spełniam niestety warunków dołączenia do Grupy Kupię, więc próbuję tutaj i proszę o wyrozumiałość, zwłaszcza że sytuacja jest poważna.
Z pierwszych oględzin mechanika wynika, że wał zniszczył blok. Także szukam używanego silnika lub choć samego bloku, na którym można by zrobić remont.
Konkretnie chodzi o 3,8 V6 6G75 MIVEC 250KM do Pajero z 2010 r.
Niestety lokalny serwis Mitsubishi jest kompletnie bezużyteczny nie tylko w naprawie ale i poszukiwaniach silnika. Także szukam na własną rękę w necie, trochę przez znajomych w Dubaju ale póki co od dłuższego czasu kompletnie nic. Może ktoś na tym forum byłby w stanie podpowiedzieć, gdzie najszybciej znaleźć taki silnik. A może ktoś z członków forum po prostu taki ma? Auto stoi od paru miesięcy i pomysły się nam kończą. Może ktoś mógłby podpowiedzieć? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 22-09-2023, 13:36
|
|
|
Już załatwiłeś ten silnik? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
ki5urp
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.8 V6
|
Wysłany: 17-06-2024, 17:49
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Już załatwiłeś ten silnik? |
Jestem nowy i odgrzewam kotleta.
Istnieje szansa ze rowniez bede szukał 3.8 do swojej IV
Masz może jakieś namiary na taki silnik ? |
|
|
|
|
 |
RW
Nowy Forumowicz

Auto: Montero (Pajero) 3.8 V6 2005
|
Wysłany: 18-09-2024, 16:51
|
|
|
Witam, podobnie jak koledzy powyżej, szukam kompletnego, sprawnego silnika, do Montero III 2005 3.8 V6. Proszę o info na PW, jeżeli taki można jeszcze gdzieś namierzyć. Dziękuję |
|
|
|
 |
|
|