|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.0 GDI] Brak przedniego napedu tylko w trybie 4H, inne dzi |
Autor |
Wiadomość |
Joker2805
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Pinin
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2021, 09:46 [2.0 GDI] Brak przedniego napedu tylko w trybie 4H, inne dzi
|
|
|
Witam, mam problem 2.0 gdi, po ostrzejszej jeździe w śniegu na 4H w chyba coś ukrecilem 😅 a mianowicie na podwórku zorientowałem się, że w pozycji 4H przód przestał ciągnąć, tylne koła kręcą się w miejscu, a przód wogóle.. Na początku wszystko chulało a teraz zdecydowanie czuć różnice w braku przodu. Wszystkie kontrolki na liczniku dzialaja bezbłędnie. Na 4HLc i 4LLc wszystko działa tzn ciągnie na cztery i reduktor spowalnia. Wymieniłem wczoraj olej w skrzyni i reduktorze tym na po środku auta ale niestety to nie pomoglo. Jest podobny wątek na forum ale nie mogę z niego wywnioskować który element nawalił.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
darsel
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero PININ 2.0GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2024, 22:37
|
|
|
Sprzęgło wiskotyczne do regeneracji lub wymiany na nowe (podobno pasuje z MPI bo tylko te są jeszcze sprawne). Tak gdyby ktoś trafił na ten post. |
|
|
|
|
|
|