|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander Phev nie ładuje z sieci. |
Autor |
Wiadomość |
Wicek27
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2024, 20:21 Outlander Phev nie ładuje z sieci.
|
|
|
Cześć wszystkim
Mój Misiek nie chce się ładować z ładowarki e garażu , podjechałem i podjąłem próbę ładowania na szybkiej stacji też nie chce działać . Podczas jazdy i załączeniu ładowania czy też hamowania ładuje ,co go może boleć ?
Kontrolka czerwona od ładowania pokazuje się dopiero jak nacisnę raz przycisk uruchomienia auta ?
Może ktoś miał podobny problem ?
W nocy podłączony wczoraj do gniazda jakimś cudem się naładował , próba naładowania dziś po po południu pod marketem ponad godzinę i stan naładowania 0. Może jest jakiś warsztat co mi to ogarnie ?
Ewentualnie co powinienem sprawdzić ? |
|
|
|
|
nemmooo
Mitsumaniak
Auto: Outlander PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Sie 2012 Posty: 204 Skąd: Kraków/Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 23-11-2024, 21:05
|
|
|
Wrzuć jakieś obd i sprawdź czy są błędy np Carscanner.
Jeśli chodzi o wolne ładowanie może włączyłeś harmonogramy i uruchamia się tylko w określonych godzinach. Szybkie ładowanie testowałeś przy jakim stanie naładowania baterii? |
|
|
|
|
|
|