Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
KEYLESS OPERATION SYSTEM - KOS
Autor Wiadomość
HUGIO 
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-11-2020, 09:27   

Ja mam MMCS E-02, więc raczej kwestia ETACS'a.

Lukaaszz 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.8 SB '13
Wysłany: 24-01-2021, 10:20   

Cześć. Posiadam Sportbacka z KOS. Ostatnim czasem mam problem z otwarciem auta przez klamkę - z kluczyka otwiera. W dodatku auto odpala ale pojawia się na wyświetlaczu ikonka z przekreślonym kluczykiem czyli jakby nie wykrywał. Baterie również wymieniłem profilaktycznie. Dziwna sytuacja. Ktos juz taką miał?

carlo72 
Nowy Forumowicz

Auto: LANCER 2009 1.8 Benzyna
Wysłany: 25-01-2021, 10:34   

Nie jestem pewien, ale może być problem z anteną, która jest wewnątrz drzwi w okolicach klamki.
Powoduje ona otwieranie drzwi podczas zbliżenia dłoni. Oczywiście musisz mieć przy sobie pilot. Temat był tutaj opisywany.

Lukaaszz 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.8 SB '13
Wysłany: 28-08-2021, 06:42   

Cześć,

Znowu powrócił problem z KOS. Wakacje suche zero problemów, przyszedł chłód, a w szczególności deszcze i znów wyrzuca error , że nie widzi kluczyka i tyle. Auto z pilota się otwiera i odpala. Nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny- jakaś centralka dostaje wilgoci i szaleje.

gunner14 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 02-02-2025, 12:08   

Witam. Też mam problem z Keylessem. Mianowicie czujniki w klamkach działają, tylko po wejsciu do auta mam komunikat confirm key i sygnał dzwiękowy. Czasem komunikat check door i pozycji kierownicy. Auto odpala normalnie bez kluczyka, sygnał ustaje jak ruszę autem. Wymieniałem baterię i spróbowałem zapasowego kluczyka i nic.

Odpowiedz do tematu