|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
TurboMiś - Outlander 4g63T |
Autor |
Wiadomość |
arczii_life
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2025, 20:57 TurboMiś - Outlander 4g63T
|
|
|
Witam wszystkich!
Forum przeglądałem już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłem oficjalnie się przywitać i założyć swój temat w tym dziale.
Po długich poszukiwaniach w końcu udało się znaleźć egzemplarz, który spełnia moje oczekiwania.
🔹 Rok produkcji: 2006
🔹 Silnik: 4G63T
🔹 Przebieg: 261 000 km
🔹 Kraj pochodzenia: Szwecja
Jeśli chodzi o wyposażenie, to standardowo: elektryczne szyby i lusterka, automatyczna klimatyzacja, podgrzewane fotele, półskórzana tapicerka.
Auto jest już trochę zmodyfikowane:
✅ Środkowy intercooler
✅ Wkładka powietrza K&N
✅ Sportowy katalizator
✅ Wydech z kwasówki
✅ Sprzęgło Xtreme Performance EVO 9
✅ Modyfikacja u Lutka – obecnie 300 KM, a instalacja gazowa ma zapas na 450 KM
Po zakupie wymieniłem świece, kable i cewki, ponieważ miałem problem z wypadaniem zapłonu – teraz cały zestaw pochodzi z EVO 9.
Przejechałem już około 2 000 km i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Samochód jest cichszy, niż się spodziewałem (szczególnie po opiniach użytkowników), zawieszenie dość twarde, ale w granicach komfortu, a prowadzenie naprawdę daje frajdę.
Postaram się na bieżąco aktualizować temat, bo mam w planach jeszcze kilka modyfikacji.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
 |
Tiamat
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 289 Skąd: Nasielsk
|