sterownik centralnego |
Autor |
Wiadomość |
songo007 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-06-2007, 10:39 sterownik centralnego
|
|
|
Czesc wam ! kupiłem sterownik do zamka centralnego z pilotem i nie mogę go podłączyć miałem kilka schematów i nic w jednym pokazane jest ze z przekaźników wychodzi pięć kabli a na drugim ze cztery naprawdę nie wiem jak to podłączyć przecinałem przewody sterujące czyli brązowe i prądowe ale obydwie próby nic nie dały jak możecie to pomóżcie z góry dzięki |
|
|
|
 |
qpal
Forumowicz Mariusz
Auto: SEAT IBIZA 6L FR
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 130 Skąd: Włocławek
|
|
|
|
 |
songo007 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2007, 16:07
|
|
|
na trochę tam piszę ale nadal nie wiem czy podłączyć to przez przekaźniki czy tylko sam sterownik? |
|
|
|
 |
Kleju
Forumowicz Mivec Power

Auto: Mitsubishi Mirage Cyborg-R
Pomógł: 26 razy Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 1171 Skąd: Opole
|
Wysłany: 15-06-2007, 22:21
|
|
|
Moze to Ci pomoze, juz to kiedys bylo na forum:
 |
|
 |
songo007 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2007, 12:56
|
|
|
Dzieki kolego ale ja mam tylko sam sterownik z pilotem i sterownik ten steruję masą i by było wszystko o.k tylko ze w miśkach na otwarcie lub zamknięcie potrzebny jest impuls masy a na tym sterowniku na jednym z przewodów(zamykanie) jest cały czas masa która przechodzi na otwieranie tak więc jak jak zamknę to mi trzyma zamek ponieważ sterownik podaje cał czas masę i chyba trzeba podłączyć przez przekaźniki tylko jak? |
|
|
|
 |
Kleju
Forumowicz Mivec Power

Auto: Mitsubishi Mirage Cyborg-R
Pomógł: 26 razy Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 1171 Skąd: Opole
|
Wysłany: 17-06-2007, 16:34
|
|
|
To ja juz nie rozumiem?!?!? Masz centralke i pilota! I to podlaczasz do przekaznika tego co Ci pokazalem na zdjeciach. Wiec nie wiem w czym problem? Masz dwa kabelki do podlaczenia do przekaznika... Pozniej podlaczasz kabelki do krancowki drzwi i do kierunkowskazow.
Pewnie alarm z allegro? |
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|