|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak zasilania radia |
Autor |
Wiadomość |
szewer
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-03-2025, 18:25 Brak zasilania radia
|
|
|
Cześć,
Jakiś czas temu padło mi fabryczne radio. Sprawdziłem bezpiecznik i nie był spalony. Myślałem że po prostu jednostka zakończyła swój żywot, do czasu aż zamówiłem nowe urządzenie marki Pioneer. Podłączyłem wszystko zgodnie z instrukcją, łącznie z modułem sterowania z kierownicy oraz przejściówką na fabryczną kamerę cofania. Niestety nowe radio również nie reaguje. Czy są jeszcze jakieś bezpieczniki/przekaźniki które wpływają na działanie radia? Przy starej jednostce mimo że w ogóle nie reagowała, mogłem przez sterowanie kierownicy przełączać stacje radiowe które bardzo kiepsko działały, gubiły zasięg. Co może być przyczyną nie działającego radia?
Mitsubishi ASX 2015 1.6 DiD
Załączam zdjęcie fabrycznego radia
https://zapodaj.net/plik-pJUmlyPMd3 |
|
|
|
|
 |
|
|