Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
centrlany zamek klapy
Autor Wiadomość
tomi23 
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-02-2025, 19:53   centrlany zamek klapy

Witam. Jak to bywa z nowym użytkownikiem L200 (rok 2008, KAOT, 100 KW kupione niespełna rok temu) mam sporo pytań na które nie znajduję odpowiedzi. Jeśli ktoś z Was mógłby mi pomóc będę wdzięczny. Na początek kilka z nich. 1. jak w temacie czy tylna klapa paki w tym modelu powinna się zamykać tak jak wnętrze centralnym zamkiem, jeśli tak to jakie są z tym problemy i gdzie szukać części- moja się nie zamyka, i można ją otworzyć obojętnie czy wnętrze jest otwarte czy zamknięte. 2. Auto kupiłem z zabudową MI SUT DH2 w której pewnego nieszczęsnego dnia (13 w piątek, dzień po moich urodzinach) sama z siebie pękła szyba. Nigdzie takiej nie mogę dostać podobno już nie produkują. Czy mogę gdzieś dostać taką szybę , może ktoś z WAS ma na sprzedaż. Czy w ogóle dać sobie spokój z tą zabudową? Myśle o rolecie tylko nie wiem jak będzie pasować, gdzie ją dostać i co z zamknięciem- bo ta moja klapa się nie zamyka. Co myslicie?

pablo eldiablo 
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Wysłany: 14-02-2025, 12:28   

Ani klapa, ani zabudowa fabrycznie nie zamykają się ani nie otwierają razem z drzwiami kabiny. Zabudowa ma kluczyk i trzeba ją obsługiwać w starym stylu ;-)

Natomiast pewnie da się to podpiąć do wiązki i dorobić uniwersalny siłownik centralnego zamka.

Z szybą był już problem wiele lat temu, jak jeszcze była dostępna w ASO, to kosztowała grube tysiące, taniej było kupić używaną zabudowę ;-)

Mam taki sam hardtop i pewnie gdyby strzeliła mi szyba, to dorobiłbym z blachy albo płyty ABS.

tomi23 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 23-03-2025, 23:12   

Dzięki za odp. Mam kekne pytanie. Czy ktoś wie jaki adapter bluetootha kupić żeby działał z oryg. radiem w l200. chodzi mi głównie o przesyłanie muzyki.

pablo eldiablo 
Forumowicz

Wysłany: 24-03-2025, 14:06   

W temacie adaptera BT Ci nie pomogę, ale jakbyś chciał zamontować stację 2DIN - to mam temat przerobiony ;-)

tomi23 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 24-03-2025, 20:27   

Szkoda mi trochę rezygnować ze schowka na rzecz radia. Najbardziej mi zależy na połączeniu bluetooth żeby słuchać muzyki

pablo eldiablo 
Forumowicz

Wysłany: 17-04-2025, 11:32   

To po prostu wymień radio na dowolne z BT. Przecież nic nie tracisz, wyświetlacz nadal będzie pokazywał dane komputera pokładowego, a RDS będzie na wyświetlaczu radia..

Odpowiedz do tematu