|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] Przegub wewnetrzny półoś mitsubishi outlander 2 |
Autor |
Wiadomość |
Przemek39
Nowy Forumowicz Przemek 39
Auto: Mitsubishi outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-04-2025, 23:17 [II 2.2 DID] Przegub wewnetrzny półoś mitsubishi outlander 2
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Mianowicie szukam pomocy już wszędzie. Może ktoś z was już wymienial w Mitsubishi outlander 2.2 diesel 4WD rok 2011 prawą półoś przednia? Mam walnięty przegub wewnetrzny i niestety nie mogę nigdzie go dostać więc zostaje do kupienia kompletna półoś. Niestety tu problem ten sam bo nie jest dostępny nigdzie zamiennik tylko w serwisie maja dwie sztuki ale cena to 4850zl. Jest ich trochę na internecie używek i nowych też. Gdy wpisuje dane auta to czesc pasuje a jak już podaje sprzedawcy nr VIN to już nie pasuje. Wie ktoś może gdzie mógłbym taka czesc dostać oprócz serwisu? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 18-04-2025, 23:25
|
|
|
Poszukaj na internecie firmy regenerującej półosie może coś dobiorą. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
|
|
|
 |
schoooters
Nowy Forumowicz
Auto: C-Crosser
|
Wysłany: 11-06-2025, 15:00 [II 2.2 DID] Przegub wewnetrzny półoś mitsubishi outlander 2
|
|
|
tylko oryginał od prucenta 2800zł, przerabiałem temat, daj znać czy udało ci się coś ogarnąć i w jakiej cenie |
|
|
|
|
 |
|
|