|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Giełda |
Autor |
Wiadomość |
danpel
Forumowicz
Auto: Galant 2.0 kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2025, 15:45 Giełda
|
|
|
Czemu admin nie zrobi normalnego działu giełda? Czemu chcecie być uzależnieni od pejsbuka? Wyobraźcie sobie -panie admin- że nie wszyscy na tym globusie chcą go mieć. To jakiś absurd. Mam trochę gratów pozostałych po Galancie, ktoś mógłby swojego gruza podratować za pół darmo a tak wszystko pójdzie na śmietnik. Wiem, zawsze można wystawić na jakieś olx itp ale fajnie jakby jakiś forumowicz skorzystał w pierwszej kolejności. Oświećcie mnie, czemu nie ma normalnego działu GIEŁDA? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
|
|
|
 |
danpel
Forumowicz
Auto: Galant 2.0 kombi
|
Wysłany: 19-04-2025, 23:00
|
|
|
No szkoda ze są takie problemy, choć dziwi mnie że nie ma możliwości napisania jakiegoś dupochrona prawnego żeby admin nie był ciągany po sądach. Przecież są setki lokalnych małych portali ogłoszeniowych, miejskich wiejski i gminnych i jakoś sobie dają radę. |
|
|
|
 |
|
|