Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sterowanie zaworkami podciśnia od załączani przedniego mostu
Autor Wiadomość
oku 
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-05-2025, 08:38   Sterowanie zaworkami podciśnia od załączani przedniego mostu

Część,
Pozwoliłem sobie założyć temat dotyczący sterowania zaworkami podciśnienia przedniego mostu.
Jest wiele postów dotyczących nie działającego przedniego napędu którego usterki zostały rozwiązane przez wymianę zaworków, siłownika na przednim moście bądź usunięciu nieszczelności w układzie podciśnień.
Znalazłem jednak parę postów dotyczących braku napięcia na sterowaniu zaworkami i na tym będę chciał się skupić. Obecnie borykam się z takim problemem. Kiedyś udało mi się rozwiązać ten problem przez wymianę czujnika na reduktorze ale tym razem nie jest już tak kolorowo.
Czy może któryś z kolegów posiada tajemna wiedze co steruje tymi zaworkami?
Czy jest od nich specjalny moduł czy sterowanie wychodzi z komputera. Nie udało mi się pozyskać schematu elektrycznego od TRITONA więc ciężko mi po omacku szukać rozwiązania.
Każda sugestia i podpowiedz mile widziana :D

Odpowiedz do tematu