|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wyłączenie szeregu funkcji co sie dzieje ???? |
Autor |
Wiadomość |
domelboss
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi eclipse cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2025, 16:09 wyłączenie szeregu funkcji co sie dzieje ????
|
|
|
witam mam pytanie od jakiegoś czasu w czasie jazdy a dzieje sie to bez reguły wyłącza sie naraz tempomat autohold pokazują mi sie zółte ikonki takie jak kontrola trakcji i coś jeszcze po wyłączeniu zapłonu i ponownym uruchomieniu samochodu wszystko wraca do normy na nieokreślony czas az znowu cos go ugryzie nie wiem czy nie pada przednia kamerka bo pamiętam w zimie jak miałem zamrożona szybę to system tez tak świrował bo kamera nie widziała nic przed przednia szybe, czy mam racje to niewiem ktos miał taki dylemacik moze mi pomóc |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24316 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-07-2025, 08:02
|
|
|
Nie wiem czy dostaniesz odpowiedź, bo EC to dość nowe auto, ale szanuj czytających - zakładam, że skończyłeś szkołę podstawową i wiesz co to są znaki interpunkcyjne. Niestety tego rzygu powyżej nie da się czytać - ja skończyłem na piątym wyrazie. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1925 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 10-07-2025, 10:52
|