|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
1.8 DID DPF wysokie spalanie |
| Autor |
Wiadomość |
krah
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.2 did 4wd
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Dzisiaj 19:24
|
|
|
| Czołem! Ten mut to droga zabawka. Dużo czasu i energi mi zajęło ogarnięcie tańszej alternatywy, ale mieścisz się w 200zl i możesz bardzo dużo zrobić. Jak masz taki przebieg to faktycznie po softwarowym zerowaniu powinno się poprawić od tego zacznij. Co do komputera to ja mam multidiag. |
_________________ Sky |
|
|
|
 |
ciuber
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Dzisiaj 19:48
|
|
|
| krah napisał/a: | | Czołem! Ten mut to droga zabawka. Dużo czasu i energi mi zajęło ogarnięcie tańszej alternatywy, ale mieścisz się w 200zl i możesz bardzo dużo zrobić. Jak masz taki przebieg to faktycznie po softwarowym zerowaniu powinno się poprawić od tego zacznij. Co do komputera to ja mam multidiag. |
Polecasz jakiś konkretny model bo widzę, że jest ich sporo a rozpiętość cenowa też spora. |
|
|
|
 |
|
|
|