|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Światła przód |
| Autor |
Wiadomość |
S. Seba
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2026, 21:12 Światła przód
|
|
|
| Witam. Niedawno kupiłem outlandera III, 2.0 benzyna 2013 rok. Dziś zauważyłem że w ciągu dnia jednocześnie świecą się światła mijania i dzienne (w halogenach). Pokrętło od świateł było w pozycji auto. Przekręcanie go nic nie dawało. Światła mijania gasły dopiero po zgaszeniu auta. Pomogło dopiero odłączenie akumulatora na parę minut. Wtedy zauważyłem że mam zamontowany zwykły akumulator a nie do start-stopu. Czy to może być przyczyną? I jeszcze jedno pytanie: jaki sprzęt kupić do diagnozowania tego auta. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 477 Skąd: Limerick
|
Wysłany: Dzisiaj 3:34
|
|
|
| Z akumulatorem i światłami nie pomogę ale wydaje mi się, że powinien być dedykowany do start stop. W sprawie czegoś do diagnozowania mogę pomóc ale chciałbym wiedzieć ile możesz na ten cel przeznaczyć i jak bardzo jesteś obyty w podobnych sprawach i jak z komputerami sobie radzisz. |
|
|
|
 |
|
|
|