Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Radio
Autor Wiadomość
BIGGS76 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 103KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2026, 15:05   Radio

Witam odnośnie tematu radio do Carismy to mam zamysł taki aby wymienić je i już nawet nie zależy mi na wyświetlaniu spalania, dystansu na zbiorniku itd itp z przycisku Display na tymradiu. Jakiś czas temu widziałem w ogłoszeniach takową Cari z radiem na 2din i panelem od klimy sterowania nawiewami umieszczonymi w schowku/bez klapy. Pytanko mam do bardziej doświadczonych użytkowników ale nie tylko. Czy da radę ten panel bez modyfikacji linek czy innego ustrojstwa co tam jest przenieść w miejsce schowka? Pisałem post wcześniej dziś, nie stety poległem na wstawieniu zdjęcia jak to wygląda a mym zdaniem nieźle no i Cari miała by technologie. Takie radio 2din z ekranem i podpiętą kamero/rejestratorem jazdy na wrazie W. Da się to ogarnąć pod przysłowiowym blokiem z tym panelem od klimy i nawiewów aby go przenieść w miejsce schowka pod klapką?trzeba jakieś linki przedłużać? Robił ktoś coś podobnego?
Dzięki za wszelkie rady, podpowiedzi, sugestie. A przy okazji tego postu to dzięki temu komuś w sprawie wymiany żarówek pod zegarami bo kilka zdechło i ciemności na zegarach nastały a przy okazji dobierania się do nich cykałem foty które też chciałbym zamieścić może się przyda ale ... podpowie ktoś jak?

termi52 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: Dzisiaj 0:06   

Forum niemieckie Carisma
Post o wstawieniu Radia 2din do Carismy. Panel klimatyzacji(nowego typu) przeniesiony do schowka. Adres znaleziony dawno temu tu gdzieś na forum.
Panel klimatyzacji elektroniczny prawdopodobnie łatwiej przenieś bo wystarczy odpiąć wtyczke przewodów elektrycznych. Nie ma w nim żadnych linek i cięgien. Mimo wszystko powinien pomóc w ocenie sytuacji i stopnia trudności
Uwaga! Strona nie chciała mi się otworzyć i miałem komunikat o zablokowaniu ip. Użyłem VPN z adresem ip Niemiec i dopiero się otworzyła.
obrazki z tej strony:

Odpowiedz do tematu