|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[3.2 DID] KAMERA COFANIA |
| Autor |
Wiadomość |
aro74
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2015
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Wczoraj 8:06 [3.2 DID] KAMERA COFANIA
|
|
|
Witam,
proszę o pomoc jak podłączyć fabryczną kamere cofania w Pajero do stacji SDA z OUTLANDERA , wszystko działa , tj mikrfoon , multimedia ,kierownica. Może ktoś ma pomysł na inną |
_________________ Arek |
|
|
|
 |
edmunek
Forumowicz
Auto: Shogun 4
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: Wczoraj 17:25
|
|
|
Dodaje temat do obserwowanych.
Swojego czasu jak padła mi kamera w Shogunie IV (2007) tak myślałem że to jedyny sposób aby nie zrujnować się finansowo bo nowa kamera do Pajero/Shoguna to wariactwo.
Kupiłem używkę z Outlandera ale pinologia niestety mnie przeraziła i kilka dni później naprawiłem oryginalną kamerę w Shogunie (działa już trzeci rok od naprawy).
Jako że ta z Outlandera leży na półce w garażu, to jednak dobrze byłoby poznać czy istnieje jak zmostkować tak piny z tej Outlanderowej żeby działała w Pajero/Shogunie (teoretycznie obydwie działają na 6V więc niby mają działać).
Wg schematów ja się bardzo szybko pogubiłem Może to w AI wrzucę kiedyś i zobaczę czy ten coś wyczaruje |
|
 |
wojtas
Mitsumaniak

Auto: Sigmy, Zaćmienie i Kociak
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 28 Lis 2008 Posty: 3608 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: Wczoraj 20:48
|
|
|
| Poszukaj na fb użytkownika: Tokyo Dawid Mitlas z tego co widzę zajmuje się montażem stacji i może doradzi w temacie kamery. Ja w sumie też muszę się zastanowić w jakim kierunku pójść z audio. Orginalnie był Rockford bez wyświetlacza i kamery, ale poprzedni właściciel założył chińczyka z dedykowaną kamerą i o dziwo próbował to spiąć z wyświetlaczem w lusterku lecz finalnie poległ i mam w spadku Chińczyka który nie współgra z Rockfordem i zestawem głośnomówiącym co nie ukrywam dość mocno mi przeszkadza. Z drugiej strony przyzwyczaiłem się do dużego wyświetlacza i nie chciałbym z niego rezygnować. Chodzi mi po głowie zakup mocniejszego chińczyka z dedykowaną wiązką do Rokforda ale to nie rozwiązuje problemu podłączenia oryginalnego zestawu głośnomówiącego. |
_________________ ..
Każdy ma prawo się mylić, i tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów.
[F16A 12V M/T 92'][F07W 24V A/T 93'][D53A 24V GTS M/T 03'][V97W 24V GLS A/T 15'] |
|
|
|
 |
|
|
|