Zamknięty przez: mkm 26-07-2009, 01:34 |
Moj Lanserocik Ocencie go prosze |
Autor |
Wiadomość |
Waco [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2007, 13:00 Moj Lanserocik Ocencie go prosze
|
|
|
Witam !!! Oto moj Lancerek jaki odziedziczylem od rodzicow. Skromny jest poniewaz to 1,5 Glx 12v rok produkcji 1990 !!! ale po drobnych przerobkach. Nie posiadal spoilera lusterek pod kolor i progów - troszke go odmlodzilem!!!
Chcialbym wysluchac waszych opini na temat mojego Lanserota. Pooglodajcie fotki i ocencie.
Pozdrawiam Waco!!!
aha jak na stronie mitsumaniaki zarejestrowac sie w Galleri bo rejestrowalem sie 2 razy i wsyztko okej imal przychodzi i aktywoje konto i pozniej je wpisuje z haslem i wyskakuje ze niema takiego uzytkownika !!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oto jak wygladal przedtem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a jak wyglada teraz
I
II
III
IV Biale tarcze z logo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
POZDRAWIAM ŻYCZE MIŁEGO DNIA !!! Waco
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 16-06-2007, 12:10, w całości zmieniany 17 razy |
|
|
|
 |
romek64 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2007, 13:54
|
|
|
ładny ale moze cos wiecej napisz o nim |
|
|
|
 |
Waco [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2007, 02:22
|
|
|
Romek64 !!! Prosze cie bardzo o to moja historia |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 15-06-2007, 16:14
|
|
|
Bardzo fajny,zadbany i ladny egzemplarz
ale ... mlun napisał/a: | Tylko ja bym się tych błyszczących kołpaków pozbył |
tez bym te kolpaki zmienil
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21937 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 15-06-2007, 17:50
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Bardzo fajny,zadbany i ladny egzemplarz | Zgadzam się. Bardzo przyjemny Lancerek w dobrym stanie. |
|
|
|
 |
Waco [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 12:07
|
|
|
Panowie narazie mnie niestac na dobre alu ale jak narazie ładnie sie prezentuje w tych kolpachkach moim zdaniem ale kazdy ma wlasne co nie POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
black bydgoszcz [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2007, 14:38
|
|
|
ładny lancer, bardzo dobry stan ,mam taki sam tylko że niebieski -ale mój jest ładniejszy ha ha ha :_) |
|
|
|
 |
ozz [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2007, 18:57
|
|
|
no widzę że na Litwie też ładne egzemplarze jeżdżą; |
|