Czy ktos ma Airwolfa na DVD |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2005, 20:38 Czy ktos ma Airwolfa na DVD
|
|
|
Sluchajcie. Zupelnie przypadkiem trafilem na torrencie na serial Airwolf na DVD. Zaczolem sobie sciagac. Idzie mi to jednak tak wolno ze sciagne za 15 dni a i to nie mam nigdy pelnego zrodla wiec pewnie bedzie mi jeszcze wisiec 2 miesiace na 99,9%.
Czy ktos moze ma ten serial na kompie? Chetnie bym sobie obejrzal i przypomnial bo pamietam ze za mlodu to byl najlepszy serial na polsacie |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 06-11-2005, 21:08
|
|
|
spoko, ja ściągałem przez muła program co ma łącznie 10 GB, a transfer miałem 8kb/s nawet sam nie wiem, ile dób komp chodził bez przerwy....:?
jak to mówią, cel uswięca środki
A na mule nie ma tego serialu ?
bo jeśli jest, to polecam zaopatrzyć sie w donkeya, ściąga szybciej niż mułek i nie stoi sie tyle w kolejkach |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 06-11-2005, 23:17
|
|
|
tak..ale wszystkie muly kolejkuja net.
Dlatego uzywam tylko torrenta i direct connect (odc) |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 07-11-2005, 20:42
|
|
|
Chooper napisał/a: | A na mule nie ma tego serialu ?
bo jeśli jest, to polecam zaopatrzyć sie w donkeya, ściąga szybciej niż mułek i nie stoi sie tyle w kolejkach |
troche bym jednak polemizowal mialem donkeya z pol roku i po zmianie na mulka to niebo a ziemia, non stop wykorzystuje przepustowosc na max, przy laczy 256kb/s sciagam jakies 72GB na miesiac wic nie narzekajmy na mulka, jest debesciak
Airwolfa jest od zarabania na mulku ale niestety po niePolsku |
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 07-11-2005, 23:25
|
|
|
piwkotom napisał/a: | mialem donkeya z pol roku |
a w wersji "pro" ??
Zaraz zaraz, jaki tam był do Ciebie adres? trzeba donieść, to może nagrode dostane |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 08-11-2005, 00:24
|
|
|
no tak.... teraz jest dobry klimat na "donoszenie" ale tu pudlo, ja sciagam glownie zaawansowane opracowania oraz ogolnodostepne wyniki badan na temat zycia mrowek w zaawansowanej ciazy w warunkach niedeterministycznych w zakresie pogody oraz nastepstw trzesien ziemi |
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 08-11-2005, 00:34
|
|
|
piwkotom napisał/a: | ja sciagam glownie zaawansowane opracowania oraz ogolnodostepne wyniki badan na temat zycia mrowek w zaawansowanej ciazy w warunkach niedeterministycznych w zakresie pogody oraz nastepstw trzesien ziemi |
długo nad tym myslałeś ??? BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
jak ściągałem ten program 10 gb to na emulku byłem 5689 w kolejce tak średnio, a na donkeyu "pro" gdzieś po gdzince ciągnąłem już z całkiem dobrym transferem...na szczęście sie udało i mam nowego skina do kalkulatora do windy |
|
|
|
 |
Kofi

|
Wysłany: 08-11-2005, 01:44
|
|
|
zapodajcie linka do emulka pro. zobacze jak to dziala...ale jak mi zakolejkuje lacze to sie wkurze |
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|