|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Korek do zbiornika od plynu do spryskiwaczy Eclipse 2G |
Autor |
Wiadomość |
Rafalanx [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2005, 21:03 Korek do zbiornika od plynu do spryskiwaczy Eclipse 2G
|
|
|
Hej jak w tytule szukam takiego koreczka (zatyczki) do zbiorniczka od plynu do spryskiwaczy do Eclipse 2g 95-99,pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 04-04-2005, 15:49
|
|
|
No właśnie skończyłem przewalać magazyn w poszukiwaniu tej cząstki, niestety nic nie znalazłem. Myślę,że nie będzie to jakaś specjalnie droga część z nówki, więc jak mi przeslesz numer nadwozia to podam Ci cenę.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2005, 12:32
|
|
|
a od kazdego mitsu te zatyczki do pojemnika od spryskiwacza nie sa takie same? |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 11-04-2005, 22:29
|
|
|
deenbe napisał/a: | a od kazdego mitsu te zatyczki do pojemnika od spryskiwacza nie sa takie same? |
W większości przypadków niemal identyczne (znaczy w podobnych latach) różnią się zazwyczaj emblematem. Swoją drogą jak sprawdziłem cenę w katalogu to mnie letko usadziło - c.a. 45 zł. Sporo jak na kawałek głupiego plastiku....
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|