|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 13:55 |
A może by spocik????? |
Autor |
Wiadomość |
baku [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2007, 15:59 A może by spocik?????
|
|
|
Jak w temacie, może macie czas i chęci na jakiś spot w Olsztynie ;>? |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2007, 11:15
|
|
|
Baku ja przyjade postaram sie
jestem za |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2007, 20:36
|
|
|
najlepsze miejsce to plaza miejska
kiedy musi zdecydowac wiekszosc
ale ostatnio cos tu nie ma ruchu
ludzie robimy cos, robimy... |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
Auto: Outlander 6, COLT
|
Wysłany: 24-06-2007, 22:11
|
|
|
witaj. ja z bartoszyc to rzut beretem. jeztem za a nawet przeciw jak ktoś ładnie powiedział. |
|
|
|
 |
baku [Usunięty]
|
Wysłany: 24-06-2007, 23:31
|
|
|
Ja wysunalem propozycje spotu. To niech ktos wymysli ladny termin w sumie to teraz praktycznie kazdy dzien mi pasuje . |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
|
Wysłany: 25-06-2007, 11:58
|
|
|
co do terminów to najbardziej pasi ni sobota lub niedziela gdyż kapitalista wolnego nie da w tygodniu. miejsce to tam gdzie jest gdzie usąsc i zaparkować kilka wózków. propozycje lokalizacji proponuje gdzieś w jakimś zakątku nad wodą i najlepiej do połowy lipca. narka |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 09:21
|
|
|
30.06 ( Sobota ) o godz 15;00 na torze motocrosowym przy Lubelskiej Autoryzowany servis Mitsu.... "Sikorski" organizuje jazdy testowe oraz pokazowe nowych modeli,, myślę że można by było tam się wybrać i przy okazji spocik wykręcić, co wy na to ? |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
|
Wysłany: 26-06-2007, 10:27
|
|
|
podoba mi się ten pomysł no i przy okazji pooglądać można to na co długo nie będzie mnie stać. |
|
|
|
 |
Cezar

|
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 14:35
|
|
|
udział w jazdach tak,,masz rację są na zaproszenia imienne, otrzymałem wczoraj takie,, ale przecież wjazd na tor jest ogólnodostępny więc może tam się spotkamy, a co do jazdy to jeżeli ktoś z was nie ma zaproszenia a chce popróbować jazdy np L200 to chętnie udostępnię swojego misia,, tor jest bezpieczny i pod kontrolą więc nie widzę problemu. |
|
|
|
 |
baku [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 23:08
|
|
|
Mój tata chyba dostał takie zaproszenie, to mysle ze i mi daliby pojezdzic |
|
|
|
 |
Cezar

|
|
|
|
 |
baku [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2007, 17:57
|
|
|
e tam lipa, dostał jakieś zaproszenie do mitsubishi, ale na przeglądy
A to ustalone już, że spot w tą sobotę? |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2007, 20:06
|
|
|
Baku,,,, przybywaj śmiało z tatkiem,,, to żaden problem,,, a co do spota,,,,, w piątek będę w servisie,,, poraz drugi chipa zmieniają,,, tradycyjnie na sobotę hehe,,, ale zapodam że klub mitsu kręci spota na motocrosie,,,,, zobaczymy co odpowiedzą,,, a niech który focha strzeli to oddam "Tarpana" a tak na poważnie,,,, jeżeli macie ochotę się spotkać to zapraszam,,,, chyba że później czyli po 16 to dotrę tam gdzie będziecie o ile misiu nie padnie poraz kolejny
[ Dodano: 27-06-2007, 20:14 ]
marecki338 napisał/a: | podoba mi się ten pomysł no i przy okazji pooglądać można to na co długo nie będzie mnie stać. |
marecki ciśnij na tor o 15;00 w sobotę,,, jak chcesz to pojeździsz L200 z Karolką ( moja córcia) ej nie pisz że cię nie stać,,,,, może teraz nie ale niezbadane są wyroki....................... mitsu, a latek masz że się tak zapytam kolego,, nie po to abym był dociekliwy a tylko po to aby Karolka się nie strsowała. |
|
|
|
 |
|
|