Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniak DODA
Autor Wiadomość
TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-06-2007, 02:19   

ja tam ja postrzegam jako barwná kobiete medialná.... postrzegam já tez czesciowo tak jak sie kreuje.
1)tv show...doda zdaje prawko ...... gdybym mial brac to na serio to NO COMENTS... powiedzial bym ze za kierwonice nie mozna dawac ludzi lekkomyslnych bo kogos zabijá... chyba az taka nie jest
2) Wywiady w TLOK Showach... jam jest kozak cwaniara, nikogo nie
lubie i kazdemu wygarne.... tez mi sie nie chce wierzyc ze kobieta takim miesem moze zucac ( gdy wszystcy sie na nia patrzá i zastanawiaja sie kiedy skáczy bluzgac bo az glupio sluchac )
3) Tv reality show...no powiedzmy ze Doda byla mloda a mlodosc lata na skrzydlach
4) Filmiki z prywatnych nagran Dody...czasem smieszne ale zawsze mam wrazenie ze rezyserka az glowa boli
5) znajomi Dody z czasow jak jeszcze nie bylo osobá tak medialná..... "ona tak zawsze miala"
6) Koncerty Dody...to show 1wsza klasa, z drobnymi wpadkami...ale z calego tego medialnego zgrzytu....uwazam ze jest wlasciwá osobá na wlasciwym miejscu

Wiec jak mawia stare przyslowie " jak cie widzá ..tak cié piszá " i nawet sama Doda nie moze miec pretensji do tego co piszá i mowiá o niej wszedzie

NAJWAZNIEJSZA ZASADA SHOW BIZNESU.....NIE WAZNE JAK MOWIá, WAZNE BY MOWILI

Ja naprawde lubie niektore jej piosenki, mimo ze gust muzyczny mam dalece odbiegajacy od tego co ona prezentuje
Outlander 2.0 PHEV 5HS

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 25-06-2007, 08:06   

Doda jest kontrowersyjna. Z tym się chyba zgodzimy ? Ale muszę poprzeć Hubeeerta i szczesława. Nie znamy jej na codzień.
Dosyć oryginalny wizerunek kreuje, ale czy pamiętacie panią Chylińską Agnieszkę ?
Teraz już jakoś strasznie nie zaskakuje, bo możemy pojechać po Dodzie, Mandarynie i Frytce (to że ustawiłem te panie w jednym szeregu absolutnie nie świadczy o tym że uważam że są takie same).

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 25-06-2007, 08:40   

doli73 napisał/a:
A wiecie co? Właśnie wysłałem maila do Dody z zaproszeniem na zlot. Jak coś odpisze to was poinformuje. Aż sam jestem ciekawy czy wogóle cokolwiek napisze.

Nie mogliscie tematu zaczac tydzien temu? W srode mialem okazje wracac z Warszawy obok Majdana.

[ Dodano: 25-06-2007, 08:40 ]
akbi napisał/a:
Hubert, ja nie wierzę, że jeśli kobieta decyduje się na fotki z gołymi piersiami, albo gołą d**ą to:

A co jest zlego w pokazywaniu ciala za gruba kase? Skoro jej to nie przeszkadza, jej partner (tu nie ma znaczenia kim on jest) tez nie ma nic przeciw temu uwazam, ze nie ma w tym nic zlego. Ostatecznie wystarczy bryknac w sloneczny dzien do Miedzyzdroji zeby popatrzec ile 'latwych' kobiet wyleguje sie na plazy. Ciekaw jestem czy one choc zlamanego grosza za to dostaja.

[ Dodano: 25-06-2007, 08:40 ]
maxwell61 napisał/a:
etam autokreacja...mozna tak dyskutować do usranej śmierci...dla mnie to także kwestia religii....wiele kobiet nie odważyłoby się iść do kościoła w koszulce na ramiączkach!!!

Pozorne swietoszki. Sukienki do kostek a pod spodem wyzywajaca koronkowa bielizna - lub jej brak ;)

To o czym wspomniales to akurat chora kreacja wciskana przez babcie od pokolen. To tak samo jak z biala suknia i slubem, ze kobieta majaca nieslubne dziecko nie powinna byc na bialo ubrana.

Osobiscie uwazam, ze gdyby Dorota miala pojawic sie na zlocie to mielibyscie zlot fanow Dody a nie marki Mitsubishi.

Uwazam rowniez, ze nie mozna tak chamsko pisac o osobie, ktorej sie nie zna. Fakt, ze jest to osoba bardzo kontrowersyjna, ktorej czesto brak hamulcow, ktora wrecz dba aby duzo sie o niej mowilo/pisalo nie upowaznia do tego.

Powiem tez, ze jesli zyczeniem mojej lubej byloby przyjecie oferty jakiegos pisma (bedacego na jakims sensownym poziomie) na w polowie rozebrana sesje nie mialbym nic przeciw temu. Musialaby to byc jednak w pelni jej decyzja, a nie wspolne zastanawianie sie czy powinna zrobic, bo wtedy bylbym na nie. Na pelna nagosc bym juz sie nie zgodzil.

Aga 
Don't start with me! ;-)

Auto: Toyota RAV 4
Wysłany: 25-06-2007, 13:56   

eeehhhhh faceci !!!
dziewczyna tak się kreuje, żeby takie samce jak wy mieli co sobie pooglądać i o czym popisać :)
gdyby nie takie dziewczyny jak Doda to kogo byście mogli bezkarnie nazywać suką ? wasza panienka by wam na to pozwoliła ??

mnie osobiście Doda się bardzo podoba jako kobieta, natomiast nie znam jej więc nie wypowiadam się na temat jej intelektu ani zachowania
nie bronię ani nie atakuję (choć to podobno kobiety są zazdrosne)

super laska i niejedna kobieta chciałaby tak wyglądać a niejeden facet (niejeden z was?) chciałby taką laskę mieć..... (choć tak bardzo staracie się udawać święte oburzenie :) )

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 25-06-2007, 14:09   

Aga całe szczęście piszesz że nie jeden facet. Niestety poza urodą to dla mnie Doda nic sobą nie reprezentuje i powiem więcej wstydzę sie za takich znajomych, których sam mam.
Niestety poziom intelektu większości naszej populacji idzie bardzo w dół ,można powiedzieć na wzór USA.
Dla mnie to tragedia.
Jeżeli oglądam TV to przyjemnością dla mnie jest np. oglądanie B.Kaczyńskiego ale nie "kaczorów", jeżeli wiesz o czym mówię :(

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 25-06-2007, 14:10   

Aga napisał/a:
dziewczyna tak się kreuje, żeby takie samce jak wy mieli co sobie pooglądać i o czym popisać :)

No nie wiem czy wszystkie samce są tak napalone na widok Dody, ale z tym że ona sama się kreuje na taką, jaką o niej piszą to się z Tobą zgadzam w 100%

Aga napisał/a:
gdyby nie takie dziewczyny jak Doda to kogo byście mogli bezkarnie nazywać suką ?

nie wiedziałem, że faceci muszą wyzywać jakiekolwiek kobiety od suk ... no ale widocznie żyjemy w innych środowiskach
Aga napisał/a:
mnie osobiście Doda się bardzo podoba jako kobieta,

brzydka nie jest i chyba nikt tego nie napisał
Aga napisał/a:
super laska i niejedna kobieta chciałaby tak wyglądać a niejeden facet (niejeden z was?) chciałby taką laskę mieć..... (choć tak bardzo staracie się udawać święte oburzenie :) )

tutaj zapewne masz dużo racji, ale my nie potępiamy jej wyglądu fizycznego, tylko to, jak ona ten wygląd lansuje

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 25-06-2007, 14:36   

No nie piszcie że jest brzydka bo piersi ma ładne, przynajmniej moja żona chciała by mieć może nia aż tak duże ale wieksze niż ma.
Reszta wiadomo ppniżej krytyki.

Aga 
Don't start with me! ;-)

Wysłany: 25-06-2007, 14:46   

akbi napisał/a:
Aga napisał/a:

tutaj zapewne masz dużo racji, ale my nie potępiamy jej wyglądu fizycznego, tylko to, jak ona ten wygląd lansuje

w tym naszym tzw "szołbiznesie" podobno nie jst ważne co piszą tylko że w ogóle piszą
więc laska robi wszystko żeby o niej pisali
a ponieważ żyjemy w państwie moherowym to zachowanie Dody wywołuje święte oburzenie i więcej się o niej pisze
dowodem jest ten topik :)

akbi napisał/a:
Aga napisał/a:
gdyby nie takie dziewczyny jak Doda to kogo byście mogli bezkarnie nazywać suką ?

nie wiedziałem, że faceci muszą wyzywać jakiekolwiek kobiety od suk ... no ale widocznie żyjemy w innych środowiskach

jeśli jeszcze tego nie wiesz (choć masz już swoje lata) to ci powiem, że ludzie mają przeróżne upodobania
są faceci, którzy muszą sobie czasem powyzywać kobiety :) no i są kobiety, które to nawet lubią :)
i nie jest to kwestia odmiennych środowisk...
po prostu wielu się do tego nie przyznaje....
Ostatnio zmieniony przez Aga 25-06-2007, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-06-2007, 14:57   

Ja tam ani bym nie chcial miec tak rozpoznawalnej, wygladajacej ani tym bardziej tak zachowujacej sie partnerki. Nie zmienia to oczywiscie nic w zwiazku z tym co napisalem powyzej odnosnie udzialu w sesji.

Dla mnie Doda nie jest atrakcyjna i zdecydowanie nie marze o tym aby ja 'miec'.

Nie potrzebuje tez wyzwac kobiety nawet w zlosci, w zyciu nie zdarzylo mi sie podniesc na zadna reki a kobiety, ktore na wyzwiska sobie pozwalaja uwazam za zalosne - jestem dziwny?

Aga 
Don't start with me! ;-)

Wysłany: 25-06-2007, 15:05   

nie dziwny, normalny .....
co nie zmienia faktu, że wielu nie chce być pospolitymi.....

i na tym polega różnorodność
każdy ma tu swoje mejsce

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Wysłany: 25-06-2007, 16:02   

TommiCrazy napisał/a:
NAJWAZNIEJSZA ZASADA SHOW BIZNESU.....NIE WAZNE JAK MOWIá, WAZNE BY MOWILI

No i BLONDYNKA osiąga to na tym forum.
Ja do jej osoby się nie odniosę bo szkoda mi na takie pierdoły czasu.

maxwell61 
Mitsumaniak
(****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Wysłany: 25-06-2007, 16:25   

arekp napisał/a:
Pozorne swietoszki. Sukienki do kostek a pod spodem wyzywajaca koronkowa bielizna - lub jej brak

To o czym wspomniales to akurat chora kreacja wciskana przez babcie od pokolen. To tak samo jak z biala suknia i slubem, ze kobieta majaca nieslubne dziecko nie powinna byc na bialo ubrana.

no niestety ale za przykład brałem swoją dziewczynę... mam rozumieć że każde kobiety zakrywające brzuchy, ramiona i piersi w kościele to zdziry, które pokazuja ze są swietoszkami??? co do babci to to dlaczego w tamtych czasach nie dochodziło to tylu gwałtów, przestępstw na tle sexualnym??? bo podstawowe zasady moralne były przestrzegane...
każda kobieta moi mili jest pikna po odpowiednim make-up'ie tak jak staje sie piekniejsza po kilku browcach :D fotke dody z reszta pozkazałem na 1 stronie...i co jest ladna owszem ale ile ma tapety na buzi???

aaa no i dołączam sie do TURKA bo to jest bezsensowne pitolenie o niej i jej podobych...tandeta medialna i tyle...jak pisałem kolega ja zna z życia prywatnego...porażka i tyle, wiec w TV robi z siebie słodką idiotkę nie dla TV tylko taka jest....itd. szkoda arekp że nie zagadałeś majdana...może by wstąpił do MM :finga: pozdrawiam

a to tak aby się rozweselic...dla mnie coś w stylu własnie dody :lol:
http://www.smog.pl/wideo/...owy_kononowicz/

Ostatnio zmieniony przez maxwell61 25-06-2007, 16:56, w całości zmieniany 2 razy  

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 25-06-2007, 16:39   

TommiCrazy napisał/a:
tez mi sie nie chce wierzyc ze kobieta takim miesem moze zucac ( gdy wszystcy sie na nia patrzá i zastanawiaja sie kiedy skáczy bluzgac bo az glupio sluchac )

Nie wierzysz? Zapraszam do mnie na dzielnicę, to podniosę Twoją wiarę ku niebiosom :P
Nie zgadzam się ze wszystkimi, którzy twierdzą, że nie możemy oceniać zachowania tej pani, bo jej nie znamy. No to ja nie oceniam tego, czego nie znam i nie widzę. Ale jak już jest paniusia w tv, to chyba co nieco można powiedzieć :wink:
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Wysłany: 25-06-2007, 17:06   

ja uwazam ze idea rodziny mitsumaniakow raczej by ucierpiala na fakcie gdyby Doda przylaczyla sie do tego klubu, szczeze nic przeciwko niej niemam, uwazam ze nie jest nam wcale potrzebny rozglos medialny typu pseudo skandale plotki i afery, klub jest maly ale dzieki temu zwarty i pod kontrola i cale szczescie....nie zawsze robienie zamieszania przynosi korzysci..szczegolnie ze nasz klub jest non profi :)

ona na swoim Show zarabia kase i jej rozglos jest potrzebny

najwazniejsze ze mitsumaniacy to ludzi ktorzy sie osobiscie znaja i na ktorych pomoc mozna wzajemnie liczyc i niech tak zostanie
Outlander 2.0 PHEV 5HS

arekp 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-06-2007, 17:12   

maxwell61 napisał/a:
no niestety ale za przykład brałem swoją dziewczynę... mam rozumieć że każde kobiety zakrywające brzuchy, ramiona i piersi w kościele to zdziry, które pokazuja ze są swietoszkami???

Mierzylem raczej wlasna miara ... mialem na osiedlu, a dokladniej we wlasnej klatce dwie takie co do kosciola chodzily co niedziela a puszczaly sie przy kazdej mozliwej okazji. Jedna pojechala sie sprzedawac do USA a druga zmienila sie po tym jak ojciec ja spral - rodzice jako jedyni na osiedlu nie wiedzieli, ze corka sie sprzedaje.

Najmocniej przepraszam za takie uogolnienie bo widze, ze mocno personalnie je odebrales.

maxwell61 napisał/a:
co do babci to to dlaczego w tamtych czasach nie dochodziło to tylu gwałtów, przestępstw na tle sexualnym??? bo podstawowe zasady moralne były przestrzegane...

Mam inne zdanie. Kobiety na przestrzeni ostatnich lat na coraz wiecej pozwalaja mezczyznom, coraz mniej sie szanuja, coraz mniej oczekuja, zadawalaja sie byle kim ... to sprawia, ze coraz wiecej takich, kotrzy odmowy nie przyjmuja, prog dziewictwa obniza sie do coraz nizszego wieku, coraz wiecej ciezarnych nastolatek, coraz wieksza patologia.

maxwell61 napisał/a:
każda kobieta moi mili jest pikna po odpowiednim make-up'ie tak jak staje sie piekniejsza po kilku browcach :D

Pare lat temu powiedzialem jednej znajomej, ze bardzo nie podoba mi sie to jak kobieta ma na sobie mocny makijaz bo wtedy sprawia wrazenie takiej, ktora probowala namalowac swoja piekna wersje. Po kilkunastu sekundach jej makijaz zaczal sie rozmazywac od lez. Pierwszy raz w zyciu wywolalem lzy u kobiety swoja szczeroscia (byl jeszcze drugi raz z inna kobieta ;) ) ... a nawet nie zwrocilem uwagi na to jak ona jest umalowana ;) Okazalo sie, ze ona bardzo chciala mi sie podobac i tego dnia poswiecila duzo czasu na 'odpicowanie sie' przed umowionym spotkaniem.

maxwell61 napisał/a:
szkoda arekp że nie zagadałeś majdana...może by wstąpił do MM :finga: pozdrawiam

Byl zbyt zajety spozywaniem jedzenia i czytania gazet w WARSie zajmujac w jedna osobe stolik 4-osobowy przez cala podroz. Nawet nie chcialo mi sie podchodzic po autograf choc poczatkowo przeszlo mi to przez glowe.

Odpowiedz do tematu