Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Spot we Wroclawiu
Autor Wiadomość
ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2005, 13:50   Spot we Wroclawiu

26 listopada chcemy zorganizowac maly spocik eclipsow we wroclawiu - szczegoly na stronie klubowej - www.eclipse.net.pl

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 12-11-2005, 15:28   

a ja bym wywalil topic do ogolnych, bo moze tez sie wybiore :P kochajj z sewerynem sa na miejscu, kilka innych osob tez z checia na pewno by sie zjawilo :)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2005, 15:39   

ChiKenn napisał/a:
26 listopada chcemy zorganizowac maly spocik eclipsow we wroclawiu

Czy to jest zamknięty eklipsów? bo jak nie to ja też bym podjechał to tylko 160 km.

[ Dodano: 12-11-2005, 15:46 ]
Już przeczytałem i wiem że mile widziane są również inne autka to my się pojawimy ale dajcie jakąś mapke jak dojechać od strony Opola albo autostradą albo" starą" drogą od Brzegu mnie jest bez róznicy. Tylko tak myśle czy to nie jest przy zjeździe z autostrady. po lewej stronie jadąc z Opola ?

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2005, 16:45   

Piotrus Pan - ja Wam z lokalizacja za bardzo nie pomoge, bo sam jestem we wrocku przejazdem tylko... moze jakis wroclawiak dokladnie wyjasnie jak dojechac, co i jak? :D

Matejko - to jak chcesz to daj info w dziale ogolnym tez :)

[ Dodano: Czw Lis 17, 2005 5:34 pm ]
no i co panowie? ktos w koncu sie zdecydowal? :)

benio
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2005, 21:39   

hah jest tu kilka fajnych miejsc, proponowalbym Wzgorze Andersa przy Akademi Ekonomicznej, w tym miejsce co niedziele zbieraja sie grupki milosnikow scigania ktorzy po malym spocie wyruszaja na wysigi na 1/4 mili na Maslice, Parking jest w miare OK, tylko ze studenci tam tez parkuja swoje furmany,
(kilka fotek z parkingu,
http://ezw.fm.interia.pl/zdjecia/zlot/DSC03458.jpg
http://ezw.fm.interia.pl/zdjecia/zlot/DSC03453.jpg
http://ezw.fm.interia.pl/zdjecia/zlot/DSC03452.jpg
http://ezw.fm.interia.pl/zdjecia/zlot/DSC03463.jpg

[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 9:58 pm ]
No wlasnie przeczytalem na eclipse.net ze spotkanie ma sie odbyc na parkingu Auchan, mysle ze to naprawde nie jest dobry pomysl w sobote tam napewno bedzie duzo osob na zakupach i parking ciut zawalony i wogole nie ma co tam robic, a andersa jest naprwade bardzo fajnym miejscem tutaj swoj zlot 4.12 robi miejscowy klub BMW http://maxbimmer.pl/img/spot3.jpg

spotykaja sie tu czlonkowie grup gds.prv.pl
Esctasy team, ezw,
i wogole szkoda ze tez nie w niedziele bo ok 19,30 wszyscy wlasnie wyruszja na wyscigi i wtedy dop by moglo byc ciekawie.

Pozdrawiam, Bartosz

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2005, 22:03   

1. ja nie chce spotkania z streetracerami i wyscigow tylko pogadac z ludzmi z klubu i ewentualnie wspolnie sie troche gdzies pobawic
2. nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie gdzies przeniesc pozniej, teraz juz nie ma sensu zmieniac miejsca bo sie wszyscy pogubia :)

benio
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2005, 22:47   

OK, moze wpadne :)
pozdrawiam

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 22-11-2005, 12:18   

Spotykamy sie 26 listopada (sobota) o godzinie 14 na parkingu Auchan w poblizu Noroauto / Stacji benzynowej
Czyli rozumiem że to pozostaje bez zmian tylko raz jeszcze proszę żeby ktos wytłumaczył gdzie to jest od strony Opola bo chce się wybrac z z moją lepszą połową czyli Małgosią pozna chociaz kilku z Was osobiście no chyba że nie macie takiego życzenia? :roll:

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 22-11-2005, 22:39   

oto co napisal moj kolega z wroclawia:

dojechac na bielany, znalesc wielki sklep z napisaem Auchan, dojechac tam wg znakow,
w razie ujrzenia napisu Tesco, mozna byc pewnym ze jest sie blisko, ale to nie to centrum.. ;)
jak sie trafi pod auchan, to szukac stacji benzynowej , lub napisu norauto, lub czerwonego eclipse ;)

wiem ze nie jest to pewnie to czego oczekiwales ale ja nic wiecej nie wiem.... niech sie wykaże jakis wroclawiak.... bo oczywiscie chetnie Was poznam osobiscie.... w ogole nie wiem czy ktos procz mnie bedzie, hehe :D

benio
[Usunięty]

Wysłany: 22-11-2005, 23:54   

z opola prosta droge masz jezeli A4 jedziesz do konca autostrada -do Bielan a nie zjazd na Wroclaw wschodzni, po zjechaniu przy stacji Orlena odbijasz w lewo - w strone miasta po moze 200m po towjej lewej bedzie duzy hipermarkte AUCHAN , tam juz beda jakies zjazdy do niego, a przed nim jest ta stacja benzynowa, czyli bezproblemu trafisz

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2005, 06:38   

Dzięki benio teraz już trafie :wink:

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 23-11-2005, 08:45   

to ja jako nie wroclawiak bym trafil, ale nie moge byc niestety :(
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-11-2005, 09:01   

Piotruś Pan napisał/a:
...tylko raz jeszcze proszę żeby ktos wytłumaczył gdzie to jest od strony Opola

Mapka Norauto

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Piotruś Pan
[Usunięty]