czy chciecie zebym byl modem |
czy chciecie zebym nadal byl modem |
tak |
|
36% |
[ 7 ] |
nie |
|
0% |
[ 0 ] |
jest mi to obojętne |
|
15% |
[ 3 ] |
ta ankieta jest bez sensu (bo i tak Rafi zostanie modem bo go KOCHAMY !! ) |
|
47% |
[ 9 ] |
|
Głosowań: 19 |
Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:39 czy chciecie zebym byl modem
|
|
|
chcialem sie wycofac z moda, ale Hubi nie pozwala poki nie bedzie ankiety.
tak jak napisal Hubi zrobilem ankiete.
ankieta ustawiona jest na 14 dni |
Ostatnio zmieniony przez Rafal_Szczecin 14-11-2005, 19:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:40
|
|
|
brakuje - jest mi to obojetne |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:54
|
|
|
Rafi ankieta jest bezsensowna bo wiesz że mało kto zagłosuje na nie!
Jeśli nie chcesz być modem to poprostu nic nie rób a hubi za jakiś czas zwolni cię z tej funkcji |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:55
|
|
|
igi napisał/a: | hubi za jakiś czas zwolni cię z tej funkcji |
prędzej ukrzyżuję. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-11-2005, 13:58
|
|
|
ja wlasnie tego nie rozumiem, chca mnie na sile zostawic .
jak bede musial to zrobie to i bedzie wszystkim przykro czyli bede dalej modem ale nie bede nic pisac i Hubert bedzie mnie wtedy musial zwolnic czy jak ktos tez woli ukrzyzowac .
nie rozumiem tylko Polsalera ktory powiedzial ze jak ja rezygnuje to on tez, powiedzial tez ze jak nie dam mu jakiegos sensownego argumentu to odejdzie z klubu, na co ja odpowiedzialem ze jak on odejdzie to ja tez . tyle odemnie |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:20
|
|
|
Odejde nie odejde. O czym wy wogule rozmawiacie ja czegos nie rozumiem. Rafi I polek wy nie kasowaliscie nigdy postow ze swojego dzialu moze niewielki tam ruch ale ktos musi robic ta robote a wy robicie ja dobrze, niwielu z nas ma czas na szukanie tych informacji tu mamy ich esencje i to mi na razie wystarcza i to wlasnie w takiej formie jak jest. Wiec mi tu nie zasmiecac jakimis duperelami topika tylko do roboty bo jestem spragniony wiedzy. Jesli moge o cos prosic to jakies autka zaprezentujcie porownania bedzie ciekawiej i w tej kwestii wiecej ludzi sie wypowie bo co tam komentowac fakt jest fakt a pisac aby pisac to chyba nie ma sensu. Powodzenia i do roboty. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:50
|
|
|
Wybracz Rafi, ale stawianie sprawy typu: jesli on odejdzie z klubu, to ja tez, to jak dla mnie dziecinada. Szymon sie nie udziela, bo jak wiemy, wykancza dom i ma problemy z laczem. I raczej nikt nie ma do niego pretensji. Fakt pozostaje faktem, ze jestes osoba, ktora co nieco wie na temat rajdow i nas ta wiedza oswieca. Osobiscie nie jestem fanatykiem rajdow WRC, ale przyznam, ze milo jest mi, jesli ktos w bardzo skrotowej formie wyklada mi, co sie w swiecie rajdow dzieje. I absolutnie nie miej do siebie pretensji, ze w Twoim dziale jest wzgledny spokoj. Jesli juz ktos ponosi wine za ten stan rzeczy, to jestesmy winni my, uzytkownicy forum. Nie moderatorzy!
Zaglosowalem, bys nadal byl moderatorem tego dzialu. Jesli jednak uznasz, ze to Ci sie nie podoba, nudzi, nie odpowiada, czy cokolwiek innego, uszanuje Twoja decyzje.
Na koniec prosba: nawet nie waz sie wiecej pisac, ze opuscisz forum! Bede jednym z pierwszych, ktorzy przy najblizszej okazji sprawia Ci za takie teksty ostre lanie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:55
|
|
|
gregorbu, właściwie to samo chciałem powiedzieć tyle że ręce mi opadły. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 14-11-2005, 14:58
|
|
|
Hymm ... Fakt faktem ankieta jest troszkę bez sensu bo nie widzę takiej możliwości żeby ktoś zagłosował na "NIE" . Najbardziej jednak bez sensu jest zachowanie Rafiego , który chce odejść nie dlatego że przestał się sportem ( rajdami ) interesować i przestał je kochać tylko dlatego , że ubzdurało mu sie w jego malutkiej chorej główce , że to między innymi przez niego dział SPORT jest mniej atrakcyjny niż np. OFF TOPIC . Niestety prawda jest taka , że nie można zmusić kogoś do interesowania sie czymkolwiek i jeśli ktoś nie ma ochoty czytac o sporcie to nie będzie tego robił niezależnie od tego czy Modem będzie Rafi czy ktokolwiek inny . Moim zdaniem Rafał nie tylko powinien pozostać moderatorem ale wręcz powinien zostać głównym modem w dziale sport . Dlatego , że jest w chwili obecnej jedyną osobą aktywnie udzielającą się ( np . relacje z rajdów) . Ja z uwagi na fakt słabiutkiego łącza nie bardzo widzę możliwośc aktywniejszego działania , a Bartek z całym dla niego szacunkiem też za wiele nie robi ( na pewno brak czasu ) .
Jeśli chodzi o sam fakt to nie widziałem innej opcji wpłynięcia na zmianę zdania przez Rafałka jak przedstawienia mu poważnego ultimatum . Wiem , że to szantaż ale .... guzik mnie to obchodzi !!!!;) . Sporty samochodowe są sportem elitarnym i ja osobiście nie pragnę żeby ten dział odwiedzało 10000000 userów . Mi wystarczy kilka osób , które w tej niszy będą potrafiły sie odnaleźć i czerpać z tego radość . Tyle z mojej strony .
Acha ja swojego głosu nie oddaję bo dla mnie sprawa jest jasna i klarowna |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 14-11-2005, 15:44
|
|
|
No wlasnie, j.w.
w ankiecie brakuje jeszcze jednej pozycji:
ta ankieta jest bez sensu
P.S. Rafi, troche wytrwalosci w dazeniu do celu a... bedziesz jeszcze wiekszy niz jestes |
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 17:13
|
|
|
Mówią że nie ma ludzi nie zastąpionych i to prawda ale nigdy nie wiadomo jak ktoś inny by to robił może lepiej moze gorzej Jedno jest pewne Ty Rafi to robiłes dobrze ale robiłeś to z przekonania i przyjemności jak robił będziesz teraz nie wiem zalerzy od Ciebie Ja głosowałem za tym byś został ale powtarzam że jeśli będziesz to robił przez przymus to nie wiem czy będzie tak samo jak było Jaki by niebył wynik tego głosowania efekt twojej pracy i tak zależy od Ciebie |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 14-11-2005, 18:42
|
|
|
bramka nr4... |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-11-2005, 19:01
|
|
|
dobra zamykamy bo to nie ma sensu ... zescie sie zmowili
aha jeszcze co do usuwania postow to ze sportow motorowych NIE zniknol zaden temat ani NIE zniknie poki ja i POLSALER w nich jestesmy ... (najwyzej zostanie zablokowany jak ten )
ps.i przywrocic mi tu tak raz raz podpis
Sierściuszek
pod avantem |
|
|
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 14-11-2005, 21:21
|
|
|
nie zgodzę się żeby zamykać tematy , które nie są wyczerpane ani w dziale w którym jestem modem ani w żadnym innym !!!!!
Całkiem niedawno został zamknięty temat "polityczny" ( o kaczyńskim chyba) i strasznie mnie to wkurwiło bo nie wszyscy zdążyli się wypowiedzieć ( np. JA ) a temat już zamknięto . Najgorsze jest to że o jego zamknięcie wnioskował ten który temat otworzył ( zdaje się Jackie !!!!) NIEŁADNIE !!!!!!! |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2005, 21:50
|
|
|
polsaler napisał/a: | Całkiem niedawno został zamknięty temat "polityczny" ( o kaczyńskim chyba) i strasznie mnie to *cenzura*ło bo nie wszyscy zdążyli się wypowiedzieć ( np. JA ) a temat już zamknięto . Najgorsze jest to że o jego zamknięcie wnioskował ten który temat otworzył ( zdaje się Jackie !!!!) NIEŁADNIE !!!!!!! |
Nisamowite. Drugi raz na przestrzni dwóch dni... |
|
|
|
 |
|