|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Przekaźnik pompy paliwa |
Autor |
Wiadomość |
kelt_69 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2007, 21:24 [Cari 1.6] Przekaźnik pompy paliwa
|
|
|
Witam
Mam pytanko, gdzie znajduje się przekaźnik pompy paliwa w Carizmie z 1995 1,6 oraz który bezpiecznik jest do tej pompy?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 02-07-2007, 21:36
|
|
|
ja wiem ze latwiej niz poszukac jest kliknac nowy temat, ode mnie czerwony pasek
a o przekaznikach i bezpiecznikach jest tutaj |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
vienek [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2007, 21:38
|
|
|
Witam
O ile się nie mylę, to przekaźnik jest tuż obok wtyczki od sondy lambda. Jak odkręcisz bok od tunelu od strony pasażera to zobaczysz dwa przekaźniki. Są tam napewno i wydaje mi się, że to od pompy paliwa. |
|
|
|
 |
kelt_69 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2007, 21:17
|
|
|
Dziękuję za ostrzeżenie, dzięki użycia szukaj nie znalazłem gdzie znajduje się przekaźnik pompy paliwa a jedynie bezpiecznik!!
Czasem nawet moderator powinien sprawdzić co można znaleść a czego nie! |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2007, 22:31
|
|
|
vienek napisał/a: | wtyczki od sondy lambda |
W środkowej konsoli w okolicach radia. Nie wiem gdzie dokładnie. Weź go na słuch
Tutaj kolega ładnie to opisał. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-07-2007, 22:39
|
|
|
po to podalem tamten temat abys w nim zadawal pytanie a nie tworzyl nowy temat |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|