|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
centralny zamek w nowym L200 |
Autor |
Wiadomość |
gremisiek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2007, 10:18 centralny zamek w nowym L200
|
|
|
mam pytanie. czy ma ktos jakis pomysl na uruchmienie centralnego zamka (zamkniecie drzwi) w nowym L200, ale od srodka? w serwise powiedziano mi, ze mozna zaprogramowac centralny zamek tak aby przy przekreceniu kluczyka drzwi sie automatycznie zamykaly.
moze ma ktos jakies doswidczenia w tym temacie? |
|
|
|
 |
nsx [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2007, 21:27
|
|
|
Witaj !
Pisalem juz o tym gdzies na forum. Powiedzieli mi to samo , ja jednak uparlem sie ze to niemozliwe zeby nie mozna bylo zamknac centralnego od srodka - umowilem sie w serwisie, dolozyli dodatkowy przekaznik oczywiscie gratis i juz od dawna mam mozliwosc otwierania i zamykania centralnego od srodka kiedy tylko chce.
POZDR
NSX |
|
|
|
 |
gremisiek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-06-2007, 09:39
|
|
|
Witaj,
Dziekuje za informacje. W takim razie przycisne swoj serwis aby zrobili to samo. |
|
|
|
 |
Yd_fr [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 12:31
|
|
|
A jak "przerzucacie" mala klameczke, to blokuje Wam tylko drzwi kierowcy?
pozdro |
|
|
|
 |
gremisiek [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 14:58
|
|
|
TAK |
|
|
|
 |
tomek_w [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 16:37
|
|
|
NIE... |
|
|
|
 |
robitom1 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 18:01
|
|
|
U mnie centralny da się zamknąć i otworzyć ze środka, uzywając małej klameczki przy klamce otwierania drzwi od wewnątrz. Zamyka i otweira wszystkie drzwi.Tak było od nowości |
|
|
|
 |
gremisiek [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 18:16
|
|
|
to co jest grane, dlaczego u mnie to nie dziala?? musze sie w takim razie wybrac do serwisu, niech cos zrobia. |
|
|
|
 |
|
|