|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Elektrycznie regulowane przednie reflektory! |
Autor |
Wiadomość |
Piotr_MC [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2007, 20:45 Elektrycznie regulowane przednie reflektory!
|
|
|
Witam !!
Miałem wypadek stłukł mi sie prawy reflektor zakupiłem używany cały ale ni cholery nie moge znalesc jakiegoś mechanizmu odpowiadającego za regulacje kąta nachylenia swiateł!!
Jak to wygląda i gdzie jest, gdzie to sie podpina ,to jest w reflektorze w środku ?Czy tylko sie podpina kabelki? |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2007, 20:47
|
|
|
mozliwe ze kupiles reflektor bez elektrycznego ustawiania wysokosci, caly mechanizm powinien byc w srodku i tylko sie do niego podpinasz...
[ Dodano: 06-07-2007, 20:49 ]
przyjrzyj sie wszystkim przewodom jakie dochodza do "dobrego" reflektora i szukaj |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 07-07-2007, 08:02 Re: Elektrycznie regulowane przednie reflektory!
|
|
|
Piotr_MC napisał/a: | Witam !!
Miałem wypadek stłukł mi sie prawy reflektor zakupiłem używany cały ale ni cholery nie moge znaleźć jakiegoś mechanizmu odpowiadającego za regulacje kąta nachylenia swiateł!!
Jak to wygląda i gdzie jest, gdzie to sie podpina ,to jest w reflektorze w środku ?Czy tylko sie podpina kabelki? |
Zobacz z tyłu reflektora czy jest wiązka z kostką do reg. elekt. powinna być w środkowej części nad żarówką postoju, jeśli jej nie ma to masz manual. |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|