Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA4A 1.6] elektryczna szyba
Autor Wiadomość
cesiek
[Usunięty]

Wysłany: 05-07-2007, 09:21   [CA4A 1.6] elektryczna szyba

witam :) potrzebuje poomocy w sprawie elektrycznej szyby w moim colcie, zakladalem 3 razy linke i mam juz to gdzies :/ czy dostne gdzies caly mechanizm do lewych drzwi ?? znalazlem na allegro z cjo ale nie wiem czy bedzie pasowal jest caly z linka :) :) a z zamknieta szyba jest raczej chu..o jezdzic jak grzeje :( prosze was wszystkich o pomoc !! a moze jest ktos kto potrafi naprawic to ????? czekam na odp pozdro !!

[ Dodano: 05-07-2007, 10:18 ]
jeszcze chcialem zapytac czy z prawych drzwi podejdzie mechanizm do lewych ??

ROMEL 
Mitsumaniak
wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-07-2007, 17:20   

Prawy i lewy jest inny...

Z nowszej wersji, boję sie że nie będzie pasować... fakt faktem zawsze można cos pomyśleć i pokombinować aby podpasować... ale czy warto... robic "druta"

Podzwoń po szrotach... na bank coś znajdziesz...

PZDR

CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ...

cesiek
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 12:48   

na szrotach goscie sie smiali ze co w ciagu tygonia dzowni jakies 6 - 7 osob za lewa strona :/ nie ma nic chyba trzeba bedzie sciagnac jakiegos rozbitka na czesci :D na kiedy sie cos przyda hehe nie no zartuje macie moze jakies nr telefonow do jakis szrotow jeszcze ??

harpagan 
Mitsumaniak
Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-07-2007, 13:19   

Jak nie szroty to podzwon po ludziach z allegro co sprzedaja na czesci
Chwila cierpliwosci i cos trafisz, trzeba tylko codziennie przeszukiwac

cesiek
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 14:33   

juz nie ma chyba prywatnej osoby do ktorej bym nie zadzwonil :/ jeden gosc mi oferuje nowy za 450 zl :D :D jest u mnie w miescie gosc co zajmuje sie centralka i powiedzial ze zrobi tylko ze on jest troche partacz i bedzie zmula jak sie okaze ze po mies sie rozdu..czy wszystkoo :/ gwarancji mi nie da przeciez. pozdro szukam szukam i nic...

Odpowiedz do tematu