|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: swinks_UK 08-02-2009, 02:37 |
[E88A 2.5 4WD] PROBLEM ZE WSPOMAGANIEM 4WS |
Autor |
Wiadomość |
JARO-N [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2007, 20:54 [E88A 2.5 4WD] PROBLEM ZE WSPOMAGANIEM 4WS
|
|
|
Witam mam problem z tylną osią skrętną. Rok temu było wszystko ok w zakręty wchodził jak na ręcznym ,pojakimś czasie tył zaczą zachodzić coraz słabiej i zaczeła się zapalać w czasie jazdy lampka 4WS.Po tym wymieniłem olej ATF we wspomaganiu,nic to nie dało jedynie słychać lekko pompę wspomagania jak by była zapowietrzona .Następnie wymieniłem całą tylną oś ,oraz zawory które są pod maską z prawej strony,to tyle z historii.
Pytania mam takie: Co oznacza lampka 4WS zapalająca się w czasie jazdy ,słabnie wtedy wspomaganie . Czy ktoś wie jak prawidłowo odpowietrzyć 4WS ,na tylnej listwie są dwie kalamitki nie wiem czy jest jakieś odpowietrzenie przy pompie lub gdzieś indziej.
Proszę o pomoc ,jak ktoś ma do tego modelu jakie kolwiek prospekty ,informacje ,dane,lub programy to proszę o namiary lub przesłanie. Osobiście proponuję program INFO-TECH morzna go ściągnąć na emule. |
|
|
|
 |
|
|