Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
L200 na L-ce
Autor Wiadomość
michalp 
Mitsumaniak
Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-07-2007, 10:35   L200 na L-ce

Uchwycona w Poznaniu nowa L-ka jako L-ka.

Zdjęcia telefonem, więc jakość fatalna, ale widać co trzeba.

Ze szkołą jazdy nie mam nic wspólnego ;)

Gorzkim
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 13:47   

hehe :mrgreen:
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio :biggrin: Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D

piotrek25
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 13:56   

hehe a ja myśle że to dla reklamy

michalp 
Mitsumaniak
Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Wysłany: 13-07-2007, 13:59   

Gorzkim napisał/a:
hehe :mrgreen:
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio :biggrin: Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D

w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze.
To raczej sprytna forma przyciągnięcia klienta, próba stworzenia wartości dodanej, wyróżnienia się spośród innych szkół.

Oczywiście to jest tak, że w 20 godzinach jazd masz np. 18 na punto, 2 na L200 :)

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 13-07-2007, 14:33   

w wawie w jednej ze szkół jazdy na kat A w ubiegłym roku można sobie wykupić kurs pod tytułem w stylu "Szkoła jazdy z H-D" i w cenę kursu jest wliczona jazda na motocyklu H-D, zwiedzanie salonu i serwisu (jakby samemu nie można było tego zrobić) i coś tam jeszcze. Problem w tym że kurs taki kosztował około 2 razy więcej niż normalny, więc nie wiem czy warto, ale.. jak kogoś było stać na H-D i nie mógł się doczekać to czemu nie :) Ale ogólnie chyba źle skalkulowali cenę, bo w tym roku widzę, że oferty tej już nie ma.

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Maxim
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 17:20   

michalp napisał/a:
w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze.

Racja, oprócz tych aut widziałem jeszcze w P-niu BMW Z4 i Fiata Coupe, a z bardziej "standardowych" - Fiata Punto I Cabrio. Faktycznie, kursant najpierw dostaje do katowania / palenia sprzęgła zwykłe Punto, a na koniec - jak już się nauczy - jeździ sobie trochę lepszym wozem :) W mniejszych miejscowościach tego nie ma... pamiętam, że jeździłem zwykłym, mułowatym Punto i było dobrze :P

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 22-08-2007, 11:04   

12 lat temu nie było punto I tylko skody albo maluchy i polonezy. Ja zdawałem na Favoritce... a swoją drogą może to jest przejściówka z osobówki na autobus ;)
... bo po zakupie L200 (jeżdże L200 jako służbówką) mój szef powiedział mi, że "jak sobie wybrałem autobus to może jeszcze sobie kasowniki zamontuję..."

pozdro

Odpowiedz do tematu