|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L200 na L-ce |
Autor |
Wiadomość |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 13-07-2007, 10:35 L200 na L-ce
|
|
|
Uchwycona w Poznaniu nowa L-ka jako L-ka.
Zdjęcia telefonem, więc jakość fatalna, ale widać co trzeba.
Ze szkołą jazdy nie mam nic wspólnego |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 13:47
|
|
|
hehe
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D |
|
|
|
 |
piotrek25 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 13:56
|
|
|
hehe a ja myśle że to dla reklamy |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 13-07-2007, 13:59
|
|
|
Gorzkim napisał/a: | hehe
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D |
w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze.
To raczej sprytna forma przyciągnięcia klienta, próba stworzenia wartości dodanej, wyróżnienia się spośród innych szkół.
Oczywiście to jest tak, że w 20 godzinach jazd masz np. 18 na punto, 2 na L200 |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 13-07-2007, 14:33
|
|
|
w wawie w jednej ze szkół jazdy na kat A w ubiegłym roku można sobie wykupić kurs pod tytułem w stylu "Szkoła jazdy z H-D" i w cenę kursu jest wliczona jazda na motocyklu H-D, zwiedzanie salonu i serwisu (jakby samemu nie można było tego zrobić) i coś tam jeszcze. Problem w tym że kurs taki kosztował około 2 razy więcej niż normalny, więc nie wiem czy warto, ale.. jak kogoś było stać na H-D i nie mógł się doczekać to czemu nie Ale ogólnie chyba źle skalkulowali cenę, bo w tym roku widzę, że oferty tej już nie ma.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
Maxim [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 17:20
|
|
|
michalp napisał/a: | w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze. |
Racja, oprócz tych aut widziałem jeszcze w P-niu BMW Z4 i Fiata Coupe, a z bardziej "standardowych" - Fiata Punto I Cabrio. Faktycznie, kursant najpierw dostaje do katowania / palenia sprzęgła zwykłe Punto, a na koniec - jak już się nauczy - jeździ sobie trochę lepszym wozem W mniejszych miejscowościach tego nie ma... pamiętam, że jeździłem zwykłym, mułowatym Punto i było dobrze |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 22-08-2007, 11:04
|
|
|
12 lat temu nie było punto I tylko skody albo maluchy i polonezy. Ja zdawałem na Favoritce... a swoją drogą może to jest przejściówka z osobówki na autobus
... bo po zakupie L200 (jeżdże L200 jako służbówką) mój szef powiedział mi, że "jak sobie wybrałem autobus to może jeszcze sobie kasowniki zamontuję..."
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|