|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] renowacja amortyzatorów, gdzie, jak i za ile? |
Autor |
Wiadomość |
privateer87 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2007, 17:36 [ALL] renowacja amortyzatorów, gdzie, jak i za ile?
|
|
|
Witam!
słyszałem kiedys o czyms takim jak renowacja amortyzatorów... słyszałem równiez ze jest to nieopłacalny biznes bo renowacja kosztuje tyle co nowy amortyzator... lecz nie wiem jak to jest ze sportowym zawieszeniem? mam całe zawieszenie H&R obnizone i utwardzone (poprstu bajka ) lecz tył zaczyna nie domagac... auto kupiłem juz z takim zawieszeniem na oko ma juz pare lat... okolo 3-4... wiec nie wiem gdzie to mozna zobic zeby było jak nowe? da sie wogole takie cos zrobic? gdzie przewaznie to mozna zrobic? jesli ma ktos namiary na taki zakład w okolicach Zielonej Góry to jest mile widziane czekam na info i drobna porade pozdro |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 25-10-2007, 19:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2007, 00:43
|
|
|
amorki cale czy przerobka na wklady? |
|
|
|
 |
privateer87 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2007, 13:38
|
|
|
z tego co widze w dokumentacji to były kupione nowe, na gwarancji... teraz tył "poszedł w dół" o okolo 2-3cm... na przeglądzie facet powiedział ze tył by wypadało wymienic za jakis czas... tylko ze to jest super, bardzo mi sie ono podoba i nie chce zmieniac na standardowe a nie stac mnie na nowe H&R, dlatego mysle czy jest mozliwosc renowacji? i gdzie o to pytac? |
|
|
|
 |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 20:54
|
|
|
no to masz dylemat...obnizony masz na amortyzatorze czy na sprezynie? |
|
|
|
 |
privateer87 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 23:09
|
|
|
od nowosci amortyzatorów całe auto było obnizone własnie amortyzatorami... teraz tył troszke juz sie wyeksploatował i jeszcze bardziej poszedł w dół o 2-3cm... wiesz gdzie moge pytac o renowacje tych amortyzatorów? |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 27-07-2007, 23:23
|
|
|
W zwiazku z tym ze to nie jest zwykly zawias to moze nie byc latwo.
Jesli nie znajdziesz u siebie to polecam warszawskiego speca
Wierzbicki
ul. Niecała 10
00-098 Warszawa
Tel.: 022 / 827-12-02
Tel. kom.: 0605-367-064
Nie wiem jak teraz ale ze 2 lata temu czesc lokalnych kajotesowcow dlubala u niego amorki |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
privateer87 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 23:26
|
|
|