Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebna dobra rada :)
Autor Wiadomość
MaxDamage
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 00:29   

Annihilator napisał/a:
Mój kosztował niewiele ale faktycznie bez zarzutu też nie był: pęknięta szyba, wydech skopany aż od katalizatora, kilka niewielkich ognisk

I jak udało się Tobie pozbyć rdzy ?? Napisz jakim kosztem i jakimi środkami (jeśli robiłeś sam). Czy to jst jeszcze do odratowania rozsądnymi kosztami >>
http://img390.imageshack....dsc00878ku4.jpg
http://img390.imageshack....dsc00876fk2.jpg
W województwie mazowieckim niema już więcej ofert :evil:
Więc moje pytanie brzmi. Czy znacie kogoś kto sprowadza samochody z niemiec lub posiada fajną eclipse 1g którą oczywiście zamierza sprzedać.

Aurii czy mógłbyś (jeśli oczywiście jakieś robiłeś) wrzucić jakieś zdjęcia ??

Pozdro 4 all

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 10:08   

no niestety bylem tak zdegustowany ze fotek nie zrobilem ;(((

Annihilator
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 10:23   

MaxDamage napisał/a:

I jak udało się Tobie pozbyć rdzy ?? Napisz jakim kosztem i jakimi środkami (jeśli robiłeś sam). Czy to jst jeszcze do odratowania rozsądnymi kosztami >>

jejku, nie miałem aż takich kolonii rdzy, zresztą mam jeszcze fotki co ja miałem do robienia: http://img372.imageshack....053/rudaww2.jpg (ta fotka zaraz po kupnie i przejechaniu sporo km od miejsca zakupu, rdza głównie tylko przy kołach, spód zdrowiuśki - co się chwali)
Czyli w miare spoko, twarda blacha, bez żywicy da radę, te fotki co podałeś to już pewnego rodzaju "zapaść" :shock: tam beż żywicy "nidyrydy" :( to już nie rdzewieje - to gnije!

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-07-2007, 11:03   

Annihilator napisał/a:
Przebieg też ważny, aczkolwiek ja akurat jestem niedowiarkiem i nei kupił bym samochodu z 92 roku, który ma przebieg powiedzmy 150tkm - to jest albo niemożliwe, albo ten samochód stał kupę czasu...

Mój jest z '93 roku i ma 158tkm i nie stał, jeżdził cały czas jako 2 auto w rodzinie. Rocznie około 8-10tkm robił.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 11-07-2007, 10:35   

a te auto zna ktos??? Juz wstepnie sobie je zaklepalem ;) ))

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3031094

MaxDamage
[Usunięty]

Wysłany: 11-07-2007, 19:02   

Moze ktoś się orientuje. Ile wynoszą opłąty sprowadzenia i zarejstrowania samochodu np. z niemiec ??

Jak widze to niepozostaje mi nic innego tylko sprowadzić autko z niemiec.

Pozdrawiam

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-07-2007, 14:08   

MaxDamage napisał/a:
Moze ktoś się orientuje. Ile wynoszą opłąty sprowadzenia i zarejstrowania samochodu np. z niemiec ??

Zarejestrownie około 1200zł + OC, a co do sprowadzenia w KRK np na giełdzie stoi facet, co za 1000 zł organizuje wyjazd po auto i jeździ z Tobą dopóki coś nie znajdziesz.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2007, 18:34   

A co myslicie o tym aucie??? moze je ktos zna albo ogladal??? http://moto.gratka.pl/tre...62b954163c5&s=2

MaxDamage
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 00:13   

Kilka postów wyżej (na pierwszej stronie) wypowiedziałem się na temat tego auta. NIE WARTO BO TO JEST ZARDZEWIAŁY ZŁOM.
Mam nawet zdjęcia jak chcesz to Ci prześle.
Pozdro
MaxDamage

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 16:20   

MaxDamage napisał/a:
Kilka postów wyżej (na pierwszej stronie) wypowiedziałem się na temat tego auta. NIE WARTO BO TO JEST ZARDZEWIAŁY ZŁOM.
Mam nawet zdjęcia jak chcesz to Ci prześle.
Pozdro
MaxDamage

faktycznie moja gafa !!!! dzieki za przypomienie heheh

Sprawdzilem juz sporo eclips i stwierdzam ze w polsce w rozsadnej cenie nie znajdzie sie eclips!!!!! szok !!!! a ja musze kupic takie auto!!!!

patryktos
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2007, 20:44   

/ZAKAZ HANDLU NA FORUM OD TEGO JEST DZIAŁ SPRZEDAM !!! Post usunięty / mod
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 21-07-2007, 11:06, w całości zmieniany 4 razy  

Odpowiedz do tematu