|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna dobra rada :) |
Autor |
Wiadomość |
MaxDamage [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 00:29
|
|
|
Annihilator napisał/a: | Mój kosztował niewiele ale faktycznie bez zarzutu też nie był: pęknięta szyba, wydech skopany aż od katalizatora, kilka niewielkich ognisk |
I jak udało się Tobie pozbyć rdzy ?? Napisz jakim kosztem i jakimi środkami (jeśli robiłeś sam). Czy to jst jeszcze do odratowania rozsądnymi kosztami >>
http://img390.imageshack....dsc00878ku4.jpg
http://img390.imageshack....dsc00876fk2.jpg
W województwie mazowieckim niema już więcej ofert
Więc moje pytanie brzmi. Czy znacie kogoś kto sprowadza samochody z niemiec lub posiada fajną eclipse 1g którą oczywiście zamierza sprzedać.
Aurii czy mógłbyś (jeśli oczywiście jakieś robiłeś) wrzucić jakieś zdjęcia ??
Pozdro 4 all |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 10:08
|
|
|
no niestety bylem tak zdegustowany ze fotek nie zrobilem ;((( |
|
|
|
 |
Annihilator [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 10:23
|
|
|
MaxDamage napisał/a: |
I jak udało się Tobie pozbyć rdzy ?? Napisz jakim kosztem i jakimi środkami (jeśli robiłeś sam). Czy to jst jeszcze do odratowania rozsądnymi kosztami >>
|
jejku, nie miałem aż takich kolonii rdzy, zresztą mam jeszcze fotki co ja miałem do robienia: http://img372.imageshack....053/rudaww2.jpg (ta fotka zaraz po kupnie i przejechaniu sporo km od miejsca zakupu, rdza głównie tylko przy kołach, spód zdrowiuśki - co się chwali)
Czyli w miare spoko, twarda blacha, bez żywicy da radę, te fotki co podałeś to już pewnego rodzaju "zapaść" tam beż żywicy "nidyrydy" to już nie rdzewieje - to gnije! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-07-2007, 11:03
|
|
|
Annihilator napisał/a: | Przebieg też ważny, aczkolwiek ja akurat jestem niedowiarkiem i nei kupił bym samochodu z 92 roku, który ma przebieg powiedzmy 150tkm - to jest albo niemożliwe, albo ten samochód stał kupę czasu... |
Mój jest z '93 roku i ma 158tkm i nie stał, jeżdził cały czas jako 2 auto w rodzinie. Rocznie około 8-10tkm robił. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
|
|
|
 |
MaxDamage [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2007, 19:02
|
|
|
Moze ktoś się orientuje. Ile wynoszą opłąty sprowadzenia i zarejstrowania samochodu np. z niemiec ??
Jak widze to niepozostaje mi nic innego tylko sprowadzić autko z niemiec.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 12-07-2007, 14:08
|
|
|
MaxDamage napisał/a: | Moze ktoś się orientuje. Ile wynoszą opłąty sprowadzenia i zarejstrowania samochodu np. z niemiec ?? |
Zarejestrownie około 1200zł + OC, a co do sprowadzenia w KRK np na giełdzie stoi facet, co za 1000 zł organizuje wyjazd po auto i jeździ z Tobą dopóki coś nie znajdziesz. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
|
|
|
 |
MaxDamage [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 00:13
|
|
|
Kilka postów wyżej (na pierwszej stronie) wypowiedziałem się na temat tego auta. NIE WARTO BO TO JEST ZARDZEWIAŁY ZŁOM.
Mam nawet zdjęcia jak chcesz to Ci prześle.
Pozdro
MaxDamage |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 16:20
|
|
|
MaxDamage napisał/a: | Kilka postów wyżej (na pierwszej stronie) wypowiedziałem się na temat tego auta. NIE WARTO BO TO JEST ZARDZEWIAŁY ZŁOM.
Mam nawet zdjęcia jak chcesz to Ci prześle.
Pozdro
MaxDamage |
faktycznie moja gafa !!!! dzieki za przypomienie heheh
Sprawdzilem juz sporo eclips i stwierdzam ze w polsce w rozsadnej cenie nie znajdzie sie eclips!!!!! szok !!!! a ja musze kupic takie auto!!!! |
|
|
|
 |
patryktos [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2007, 20:44
|
|
|
/ZAKAZ HANDLU NA FORUM OD TEGO JEST DZIAŁ SPRZEDAM !!! Post usunięty / mod |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 21-07-2007, 11:06, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
|
|