Warszawo przygarniesz mnie?? |
Autor |
Wiadomość |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-11-2005, 23:46 Warszawo przygarniesz mnie??
|
|
|
Czy ktos moze spotkac sie ze mna w wawie dede od 22do 24 listopada 2005 od 17 codziennie wolny. Kto mnie przygarnie Mieszkam na Bobrowieckiej.
[ Dodano: 21-11-2005, 16:16 ]
Widze ze do towarzystwa pozostaje mi tylko pifo i TV Bede walczyl dzielnie. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2005, 09:34
|
|
|
Ja sie chetnie na jakies piwko umowie, koncze przewaznie po 19, ale czasami wychodze pozniej. Jakos sie zgadamy. Kontakt na pw?
M. |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 22-11-2005, 09:36
|
|
|
Ja rowniez chetny na spota |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 22-11-2005, 09:41
|
|
|
Popieram |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 22-11-2005, 09:45
|
|
|
Ustalcie jakis termin z TNT telefonicznie i dajcie znac.
Jako miejsce polecam karczme ulańska
www.karczmaulanska.pl |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2005, 14:10
|
|
|
Ano, mi tez prosze maila albo cosik takiego (Bartek - smsa?)
A i jeszcze jedno - kto tworzy to forum? (mam na mysli czesc techniczna). Nei da sie postow pisac, bo sa javascript bledy (line 774). Prosze to poprawic, bo musze pisac posty w notatniku a pozniej je wklejac na forum...
M. |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
Wysłany: 22-11-2005, 14:18
|
|
|
To i mi dajcie znaka co i jak |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 22-11-2005, 19:29
|
|
|
majki napisał/a: | Nei da sie postow pisac, bo sa javascript bledy (line 774). Prosze to poprawic, bo musze pisac posty w notatniku a pozniej je wklejac na forum... |
Nie mam z tym problemów - sugeruję najpierw wyczyścic cookies i tem internet files. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 23-11-2005, 08:12
|
|
|
To podajcie gdzie ja sie zawsze z wami chetnie spotkam mam wolne od ok 17 do 10 rano jutro wiec jest troche czasu. Prosze o kontakt tel bo do netu nie bede mial dostepu. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
majki [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2005, 17:02
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | majki napisał/a: | Nei da sie postow pisac, bo sa javascript bledy (line 774). Prosze to poprawic, bo musze pisac posty w notatniku a pozniej je wklejac na forum... |
Nie mam z tym problemów - sugeruję najpierw wyczyścic cookies i tem internet files. |
No to akurat nie pomoze. Z pewnoscia pomogloby usuniecie pop-upa, ktory wyskakuje przy kazdym bledzie java-scriptu, ale to akurat nie jest przeze mnie pozadane, bo w pracy potrzebuje wlassnie tej funkcjonalnosci - wiekszosc aplikacji ma interfejs pod jsp, xslt i wlasnie korzysta z javascriptow - takie lowienie bledow jest mi wiec potrzebne.
M. |
|
|
|
 |
|