|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy jest w SW filtr kabiny? |
Autor |
Wiadomość |
Mazik [Usunięty]
|
Wysłany: 26-07-2007, 23:19 Czy jest w SW filtr kabiny?
|
|
|
Wszyscy, a bynajmniej wiekszosc mowi, ze jesli w samochodzie jest klima to tez jest filtr p-pylkowy. Jesli tak jest, to czy ktos wie gdzie on sie znajduje w SW z 1997r ?????? Bo cos mi sie zdaje ze nie byly montowane w tych modelach. |
|
|
|
 |
toes [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 06:31
|
|
|
zobacz za schowkiem po stronie pasażera |
|
|
|
 |
Mazik [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 20:54
|
|
|
Za schwkiem tylko dmuchawa, przed dmuchawa przelacznik z nawiewem z zewnatrz lub wewnatrz, za dmuchawa chyba nagrzewnica lub wymiennik klimy. Miejsca na filtr tu brak. |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 21:05
|
|
|
Powinien byc taki prostokąt do wysunięcia wykonany z lekko innego koloru niz reszta- jeżeli nie ma to brak |
|
|
|
 |
dms [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 22:24
|
|
|
Myślę, że występowanie filtra kabinowego zależy od rocznika... Ja mam SW z 1994 r. i "fachowcy" szukali filtra ... i dobrze, że nie zaczeli mi auta rozbierać... Później poszukali w wykazie części i okazało się, że "takie coś" nie występuje w tym modelu. Przeglądałem "service manual", ale na własną rękę. Ustaliłem, że w tym modelu (tj. SW 1994 r.) nie ma filtra kabinowego. Ale mogę się mylić... |
|
|
|
 |
|
|