|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pilnie potrzebuje porady na temat skrzyni w Gti 4G67 |
Autor |
Wiadomość |
Sauron [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 13:38 Pilnie potrzebuje porady na temat skrzyni w Gti 4G67
|
|
|
Witam ponownie.Ponieważ w mojej skrzynce rozleciało się łożysko ( obróciło sie ) pilnie poszukuje skrzyni do swojego potworka,niestety mieszkam na wyspach i tutaj raczej nie spotyka sie tych aut z moim silnikiem.Potrzebuje szybkiej porady od jakiego silnika badź modelu mitsu moge włożyc skrzynie.Moj to 4G67 1.8 DOHC 16V .A moze ktos z mitsumaniaków posiada takową??
Czekam na jakiekolwiek info
Pozdrawiam z Dublina |
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 14:14
|
|
|
Sauron,
tak jak Ci pisałem na maila będzie pasowała każda skrzynia z rodziny 4h6...
Napewno pasuje od 4g63 DOHC. Ja mam taki silnik i była tam skrzynia właśnie od eclipsa. Teraz założyłem z Bartkiem orginalną od 4g67 DOHC. Jest trochę dłuższa od eclipsowaskiej i nie oszukuje licznik. Jakbym nie zmieniał skrzyni zapewne sprzedałbym Ci swoją orginalną od GTI. Starą skrzynię posiadam pracowała bardzo ładnie tylko potrzeba jej wymienić uszczelniacze.
Polecam także kontakt z użytkownikiem forum Tomasz82, może mieć taką skrzynię albo znaleźć takową. Ma spore kontakty w częściach używanych ... |
|
|
|
 |
|
|